"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μπουτάρης - Ανθιμος: Να τα λέμε πιο συχνά

Ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί  με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και οι δυο τους δεσμεύθηκαν ότι τέτοιου είδους συναντήσεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος θα γίνονται πιο συχνά.
Ελιωσε ο πάγος μεταξύ μας, ανέφερε ο μητροπολίτης Ανθιμος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για να προσθέσει και ο κ. Μπουτάρης πως «αυτά ανήκουν στο παρελθόν». «Όλα πήγαν καλά και αν είναι και κάποια θέματα προσωπικά, δεν ανακοινώνονται», τόνισε ο μητροπολίτης, ενώ ο δήμαρχος παρατήρησε πως «οτιδήποτε προσωπικό αφορά αποκλειστικά και μόνο εμάς τους δυο και μένει μεταξύ μας».
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Μπουτάρης γνωστοποίησε πως ο δήμος θα καταργήσει τις δωρεπιταγές που δίνει στους απόρους και το ποσό θα πάει στην Εκκλησία ως αρμόδια για τη στήριξη των ατόμων αυτών.
Κατά τ' άλλα, ο μητροπολίτης εξέφρασε τα παράπονά του στο νέο δήμαρχο γιαγ την ηχορύπανση από τα μπαράκια που λειτουργούν στην περιοχή της Μητρόπολης. Απαντώντας ο κ. Μπουτάρης είπε πως δεν να αφήσει έτσι το θέμα, καθώς κάποιοι μαγαζάτορες υπερβάλλουν και η υπερβολή αυτή «θα κοπεί μαχαίρι».

Πολιτικό όρκο για το νέο δήμαρχο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μητροπολίτης δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του κ. Μπουτάρη αφού ο όρκος που θα δώσει θα είναι πολιτικός. Θα υπάρχουν, όμως, εκπρόσωποί του για όσους δημοτικούς συμβούλους επιθυμούν να δώσουν θρησκευτικό όρκο.
Ο μητροπολίτης Ανθιμος θα παραστεί ωστόσο στην κοπή της βασιλόπιτας του δήμου, την ημέρα παράδοσης-παραλαβής, θα την ευλογήσει και το πρώτο κομμάτι θα είναι του Χριστού, όπως επεσήμανε ο κ. Μπουτάρης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου