"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο εγκέλαδος άφησε πίσω επτά θύματα

Επτά θύματα μετράει το Ιράν από τον εγκέλαδο των 6,5 Ρίχτερ που έπληξε το νοτιοανατολικό Ιράν, καταστρέφοντας κτήρια σε μία ορεινή περιοχή.
"Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί. Εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα ερείπια", δήλωσε ο Εσμαϊλ Νατζάρ, κυβερνήτης της επαρχίας Κερμάν, όπου εντοπίζεται το επίκεντρο της δόνησης.
Η κρατική τηλεόραση μεταδίδει ότι τουλάχιστον τρια χωριά έχουν ισοπεδωθεί.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων, IRNA αναφέρει ότι εννέα ισχυροί μετασεισμοί ακολούθησαν την κύρια δόνηση, ο ένας εκ των οποίων είχε μέγεθος 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Οι τηλεπικοινωνίες με την πληγείσα περιοχή έχουν διακοπει.
Ο Μοχάμαντ Τζαβάντ Καμιάμπ, εργαζόμενος στο γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Κερμάν δήλωσε ότι στην περιοχή που επλήγη υπάρχουν 30 χωριά, τα οποία "είναι πυκνοκατοικημένα". Άλλος αξιωματούχος δήλωσε ότι η πρόσβαση στα κατεστραμμένα χωριά "είναι πάρα πολύ δύσκολη".
Το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars αναφέρει ότι ο σεισμός έγινε αισθητός και στη νοτιοανατολική επαρχία Σιστάν-Μπαλουχιστάν, στα σύνορα με το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. "Πολλοί άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στην πόλη Ζαχεντάν... Ο σεισμός έγινε αισθητός και στις πόλεις Μπαμ, Κας και Ιρανσχάρ", μεταδίδει το πρακτορείο Fars.
Η επαρχία Κερμάν είναι σεισμογενής. Το 2003 από ισχυρό σεισμό που ισοπέδωσε το Μπαμ, σκοτώθηκαν περίπου 31.000 άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου