"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Συµµορία διακινούσε κοκαΐνη σε επώνυµους πελάτες


ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ µουσικός παραγωγός και ένα διάσηµο πρώην µοντέλο περιλαµβάνονταν στο «υψηλό» πελατολόγιο της συµµορίας διακίνησης κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικώνουσιών που εξαρθρώθηκε από τη ∆ίωξη Ναρκωτικών.

Στην ευρείας κλίµακας αστυνοµική επιχείρηση που έγινε στην Αττική και στο Αστρος Κυνουρίας συνελήφθησαν επτά µέλη της συµµορίας και δύο πελάτες. Τη συµµορία, σύµφωνα µε τα µέχρι τώρα στοιχεία, συγκροτούσαν δύο οµογενείς από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, ένας γάλλος υπήκοος και τέσσερις Ελληνες.

Ως εγκέφαλος φέρεται ένας 37χρονος οµογενής από τον Καναδά. Η δράση της συµµορίας είχε επεκταθεί και στην περιφέρεια, κυρίως στην Αρκαδία και στην Κρήτη.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, η Αστυνοµία έχει στη διάθεσή της λίστα µε περίπου εκατό ονόµατα πελατών της συµµορίας, που τις επόµενες ηµέρες πρόκειται να κληθούν στην Αστυνοµία, αφού εις βάρος τους αναµένεται να σχηµατισθεί δικογραφία.

Το σούπερ µάρκετ ναρκωτικών της συµµορίας διέθετε κυρίως κοκαΐνη, αλλά και ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας και χάπια Εcstasy. Στις επικοινωνίες µε τους πελάτες µιλούσαν συνθηµατικά, χρησιµοποιώντας κωδικούς.

Η πληροφορία
Η Υπηρεσία ∆ίωξης Ναρκωτικών οδηγήθηκε στην εξάρθρωση της συµµορίας έπειτα από πληροφορία από το γραφείο Αθήνας της αµερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA.

Τα κέρδη της συµµορίας από τη διακίνηση ανέρχονται σε εκατοµµύριαευρώ. Ο αρχηγός και συνεργός του είχαν στην κατοχή τους τέσσερις Πόρσε. Τα κέρδη, όπως φαίνεται, γίνονταν επενδύσεις σε κτηµατοµεσιτικές επιχειρήσεις, ενώ ο αρχηγός είχε µετοχές στο Χρηµατιστήριο αξίας 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου