"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α Χριστούγεννα µε βροχές

ΒΡΟΧΕΡΟΣ θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, παραµονή των Χριστουγέννων, ενώ την Κυριακή και τη ∆ευτέρα αναµένεται να πέσουν λίγα χιόνια στα ορεινά της Βόρειας και ∆υτικής Ελλάδας αλλά και σε περιοχές µε χαµηλότερο υψόµετρο.

Ο ήπιος καιρός που επικρατεί τις τελευταίες µέρες θα διατηρηθεί και αύριο Πέµπτη. Οι νότιοι άνεµοι, που έχουν ανεβάσει σε πολλές περιοχές τη θερµοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα πνέουν ενισχυµένοι και µάλιστα στο Ιόνιο η έντασή τους θα φτάνει τα 7 µποφόρ, ενώ στο Αιγαίο τοπικά και τα 8 µποφόρ.

Ο καιρός θα επιδεινωθεί την Παρασκευή και πρώτα από τα δυτικά και βόρεια. Εκεί θα εκδηλωθούν βροχές και το βράδυ καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι βροχές θα επεκταθούν κατά τη διάρκεια της µέρας στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση από το απόγευµα στα δυτικά και βόρεια.

Πτώση της θερµοκρασίας

Το Σάββατο, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα ∆ωδεκάνησα, ενώ η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω πτώση. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Βόρειας και ∆υτικής Ελλάδας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρχουν διαστήµατα ηλιοφάνειας αλλά και νεφώσεις µε τοπικές βροχές.

Την Κυριακή, οι βροχές θα περιοριστούν στα δυτικά και βόρεια διαµερίσµατα της χώρας, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα ∆ωδεκάνησα και θα έχουν τοπικό χαρακτήρα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά, ενώ οι άνεµοι θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου