"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δωρεάν παράσταση της Λυρικής για ανέργους «Χένσελ και Γκρέτελ» την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου


Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μια παράσταση δίνει στους ανέργους η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Πρόκειται για την όπερα για παιδιά «Χένσελ και Γκρέτελ» που θα ανέβει στο θέατρο «Ολύμπια» της Λυρικής Σκηνής, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή αποφάσισε να προσφέρει μία επιπλέον παράσταση αποκλειστικά για τους πολίτες που πλήττονται από την ανεργία.

Πρόκειται για «μια εορταστική βραδιά αφιερωμένη στους μικρούς, αλλά και στους μεγάλους φίλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα στο Θέατρο Ολύμπια την όπερα για παιδιά Χένσελ και Γκρέτελ, ένα παραμύθι ανθρωπιάς και αγάπης. Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η μαγεία της προσφοράς ας γίνει το πιο δυνατό μήνυμα των Χριστουγέννων», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η διασκευή και η σκηνοθεσία του διάσημου έργου του Ένγκελμπερτ Χούμπερντινκ ανήκει στην Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται με απλή επίδειξη του δελτίου ανεργίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν επί τόπου την κάρτα ελεύθερης εισόδου από τα Ταμεία τoυ θεάτρου «Ολύμπια», στην οδό Ακαδημίας 59-61. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες:
- Τηλ. 210 3662 100, 210 3612 461, 210 3643 725 (καθημερινά από 9:00έως 21:00)
-
URL:
www.nationalopera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου