"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες στον Ασπρόπυργο

Φωτογραφία αρχείου
Δυο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός των συμπλοκών που έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής στον καταυλισμό αθιγγάνων στον Ασπρόπυργο. Οι συμπλοκές άρχισαν όταν οικογένεια Πακιστανών μεταναστών που συγκέντρωνε ανακυκλώσιμο υλικό στο ΧΥΤΑ της Φυλής για λογαριασμό αθιγγάνων –οι οποίοι τους είχαν υποσχεθεί αμοιβή για το σκοπό αυτό- πήγαν στον καταυλισμό ζητώντας να πληρωθούν.
Αντί για την αμοιβή όμως, ένας από τους αθίγγανους «εργοδότες» όχι μόνο αρνήθηκε να πληρώσει, αλλά απείλησε με καραμπίνα την οικογένεια. Όταν εκείνοι αρνήθηκαν να φύγουν, τότε ο αθίγγανος πυροβόλησε εναντίον τους, σκοτώνοντας τον πατέρα και το γιο της οικογένειας των Πακιστανών. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τράπηκαν σε φυγή, αλλά επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα μαζί με δεκάδες συμπατριώτες τους, που ειδοποίησαν στο μεταξύ. Επί ώρες ο καταυλισμός ήταν πεδίο μάχης και πρακτικά ισοπεδώθηκε από τους εξαγριωμένους Πακιστανούς. Στη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίσθηκαν άλλα τρία άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου