"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

«Στον Καιάδα στέλνει τους εργαζόμενους το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό» λέει το ΚΚΕ

 

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους του δημοσίου να τιμωρήσουν όσους τους εξαπάτησαν και να παλέψουν τα μέτρα που ακυρώνουν κατακτήσεις δεκαετιών στο ασφαλιστικό και τις συντάξεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής: "Με αυτό το νομοσχέδιο η κυβέρνηση οδηγεί και τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα και ειδικά τις γυναίκες και τις μητέρες στον ίδιο καιάδα της ανασφάλειας και της φτώχειας που οδηγεί και τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Η σύνταξη ουσιαστικά καταργείται και από τα το γεγονός ότι η συμπλήρωση της 40χρονης εργασίας σε συνθήκες ευέλικτης εργασίας είναι ανέφικτη αλλά και από τα το γεγονός της κατακόρυφης απόλυτης μείωσης των μισθών και τώρα και προοπτικά μέσα από το σχεδιαζόμενο νέο μισθολόγιο - φτωχοκομείο των δημοσίων υπαλλήλων.
Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο πρέπει να τιμωρήσουν όλους αυτούς που τους έκρυβαν την αλήθεια, τους καθησύχαζαν και τους παραπλανούσαν όπως με την πολιτική των επιδομάτων. Να διδαχθούν από την πείρα τους και να βγάλουν συμπεράσματα. Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη με κοινό πανεργατικό, αγωνιστικό μέτωπο να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή λαίλαπα που ξεθεμελιώνει και τις κατακτήσεις δεκαετιών στο ασφαλιστικό και στις συντάξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου