"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Μη γίνετε μίσθαρνοι προδότες κυρίες και κύριοι βουλευτές


feretroΜην το κάνετε κυρίες και κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (μιας και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ θα το καταψηφίσουν, αν και υπερψήφισαν το μνημόνιο). Αναλογιστείτε έστω και την ύστατη ώρα τις ευθύνες σας. Αν ψηφίσετε την Πέμπτη υπέρ των αντιλαϊκών & αντεργατικών μέτρων του νέου νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, βάζοντας την ταφόπετρα στις προσδοκίες εκατομμυρίων ανθρώπων, θα στιγματιστείτε, θα καταστείτε αποσυνάγωγοι, θα κατηγορηθείτε πλέον ως βδελυροί προδότες και μεταπράτες ξένων συμφερόντων και θα «τελειώσετε» οριστικά ως πολιτικοί και προσωπικότητες.
Αν ψηφίσετε υπέρ, όπως κάνατε για το μνημόνιο (χωρίς να γνωρίζετε τις πρόνοιες, θέλουμε να ελπίζουμε και γελοιοποιώντας την κοινοβουλευτική διαδικασία) ζημιώνοντας τον τόπο, προδίδοντας την ελληνική κοινωνία και ασελγώντας στη μνήμη όσων πέθαναν για να είμαστε ελεύθεροι, θα σας απονεμηθεί επάξια ο τίτλος του Εφιάλτη και το όνομά σας θα μνημονεύεται εις εσαεί ως παράδειγμα προς αποφυγή για τις επερχόμενες γενεές.
Αν ψηφίσετε υπέρ, θα πατήσετε τη σκανδάλη του όπλου που τα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα έβαλαν στον κρόταφό μας, ώστε να απομυζήσουν τον κόπο μας. Αν ψηφίσετε υπέρ, θα αναδειχτείτε κατώτεροι των περιστάσεων, θα αποδείξετε ότι δεν έχετε αίσθηση της ιστορικότητας της υπόθεσης, θα χαρακτηριστείτε ανάξιοι της πατρίδας. 
Δεν πρέπει να περάσουν
Η υπονόμευση των προόδων και των κατακτήσεων για τις οποίες χύθηκε πολύ αίμα και ιδρώτας, των ελάχιστων που απολαμβάνουμε, σε σχέση τουλάχιστον με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, δεν θα περάσει απαρατήρητη. Δεν θα σιωπήσουμε, δεν θα την ανεχτούμε, δεν θα υποταχθούμε στα κελεύσματα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Goldman Sachs. Δεν θα μπορέσετε, αν το κάνετε, κυρίες και κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να σταθείτε στις εκλογικές σας περιφέρειες, ενώ ακόμα και οι δικοί σας θα κρύβονται για να αποφύγουν τη γενική κατακραυγή ή για να το πούμε λαϊκά, το κράξιμο. Γι’ αυτό λοιπόν, πριν πάτε στην ψηφοφορία, αναλογιστείτε, γιατί περιθώρια λάθους (ή άγνοιας και δη σε ένα τέτοιο θέμα), δεν υπάρχουν.
Νέο έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων;
Μετά την πιο βίαιη ανακατανομή εισοδήματος υπέρ των εχόντων, το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για το νέο οικονομικοκοινωνικό έγκλημα, που θα βάλει την ταφόπλακα στα όνειρα και στις προσδοκίες του μέσου Έλληνα. Ο νόμος-έκτρωμα του Ανδρέα Λοβέρδου, δεν πρέπει να περάσει. Αυτό πρέπει να έχουν στο νου τους όσοι ψηφίσουν και όχι ότι ενδέχεται να πέσει η κυβέρνηση. Ο κόσμος χέστηκε για τη δεδηλωμένη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Τον ενδιαφέρει πλέον το μέλλον του τόπου, της οικογένειάς του, των παιδιών του και των εγγονιών του. Θέλει να δει φως στην άκρη του τούνελ, μια αχτίδα φωτός να ξεπροβάλλει μέσα από τα σύννεφα. Θέλει να ελπίσει και πάλι, να χαμογελάσει, να ονειρευτεί. Αυτό, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του το στερήσει. ΚΑΝΕΙΣ. Γι’ αυτό κυρίες και κύριοι, μην το κάνετε.
Ψήφος ευθύνης
Ψήφος υπέρ του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, θα σημάνει το τέλος της κοινωνίας μας όπως την ξέραμε. Θα σημάνει το τέλος και της συνταγματικής νομιμότητας, της κοινωνικής ειρήνης, της κοινωνικής συνοχής. Απαιτείται ψήφος ευθύνης, ψήφος αρνητική, ψήφος ελπίδας για το αύριο. Γιατί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το έχουμε κάνει και σε πολύ πιο δύσκολες συγκυρίες. Με περηφάνεια, με αξιοπρέπεια, με σθένος, γράφοντας χρυσές σελίδες Ιστορίας. Ας μη γραφτούν τώρα μαύρες... Ας είναι εκείνη της ψηφοφορίας για το μνημόνιο, μια θλιβερή παρένθεση.
Και κάτι τελευταίο: τα αποπροσανατολιστικά περί διορισμών ημετέρων και υμετέρων στην ΑΓΡΟΓΗ και στη Βουλή, με μαέστρο έναν κατ’ επάγγελμα φωνασκούντα, αυτή τη φορά δεν πέτυχαν το σκοπό τους. Έτσι, για να μην έχουν κάποιοι την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο κατά το δοκούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου