"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Παπανδρέου: Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει

Η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη για να κάνει ό,τι θέλει ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τη δήλωση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή περί ατιμωρησίας των ισχυρών του χρήματος.
«Το κράτος έχει τους μηχανισμούς του, αλλά και η δικαιοσύνη πρέπει να παίξει το ρόλο της. Είναι βέβαια ένας ανεξάρτητος πυλώνας, αλλά δεν είναι ανεξάρτητη να κάνει ότι θέλει» τόνισε ο πρωθυπουργός από τον Πόρο όπου βρίσκεται, για το Συμπόσιο της Σύμης.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στη δημόσια διοίκηση, τονίζοντας ότι είναι ο μεγάλος ασθενής, ότι έχει εθιστεί στο πελατειακό σύστημα και είναι μέρος του προβλήματος.
Ο Γ.Παπανδρέου υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση προωθεί τις μεγάλες αλλαγές και όπως τόνισε θα φέρει τους καλύτερους στον κόσμο προκειμένου να προχωρήσουν αυτές. Ιδιαίτερα ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της φορολόγησης του πλούτου και της αύξησης των εσόδων για τα οποία η τεχνογνωσία θα έρθει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
ΚΑΙ Η  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ
ΑΛΛΑΓΕΣ;
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ....ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.....;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου