"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Στη Μαδρίτη η μεγάλη φιέστα της εθνικής Ισπανίας



Ο Κασίγιας βγαίνει από το αεροσκάφος κρατώντας το Παγκόσμιο 
Κύπελλο.
Στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας άρχισε ήδη η μεγάλη φιέστα με περισσότερο από ένα εκατομμύριο άτομα έτοιμα να αποθεώσουν τους ισπανούς παίκτες, που θα βρίσκονται, παρέα με το κύπελλο, σε ένα ανοικτό λεωφορείο.

Οι παίκτες προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης, λίγο πριν από τις 16.00 (ώρα Ελλάδας).

Δεκάδες εργαζόμενοι του αεροδρομίου τους επευφημούσαν την ώρα που το αεροσκάφος τροχοδρομούσε. Από το παράθυρο του πιλοτηρίου διακρίνονταν σημαίες της Ισπανίας, ενώ κατά μήκος της ατράκτου ήταν τυπωμένο ένα σύνθημα που έγραφε: «Είμαστε υπερήφανοι για την εθνική μας ομάδα. Πρωταθλητές».

Μόλις ο αρχηγός της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας, βγήκε από το αεροπλάνο, ύψωσε το τρόπαιο. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχθεί την αποστολή ξέσπασε σε ζητωκραυγές, φωνάζοντας «Campeones, Campeones» («πρωταθλητές, πρωταθλητές»).

Τη νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια υποδέχθηκαν με μια υδάτινη αψίδα, που δημιουργήθηκε από νερό που εκτόξευαν μάνικες. Υπήρχε και ένα πανό «καλώς ήλθατε στην πιο χαρούμενη χώρα, σας ευχαριστούμε».

Μετά, η αποστολή έφυγε από το αεροδρόμιο και κατευθύνθηκε στο Palacio Real όπου την υποδέχθηκε η βασιλική οικογένεια και μετά έγινε επίσκεψη στο  Palacio de la Mondoa  όπου τους άσους τίμησε ο πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.

Σειρά είχε ο «γύρος του θριάμβου», μήκους πέντε χιλιομέτρων, στο κέντρο της Μαδρίτης με χιλιάδες Μαδριλένους, ντυμένους με τα λαμπερά κοκκινοκίτρινα χρώματα της ισπανικής σημαίας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ!
ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ!
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου