"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Με τις πλάτες του Ιαπωνικού κράτους η Tepco θα αποζημιώσει τα πυρηνικά θύματα

Η Ιαπωνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να αναγγείλει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ένα πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας προς την ιδιωτική εταιρεία ηλεκτροπαραγωγής Tokyo Electric Power Co (Tepco), που είναι υπεύθυνη για τον χειρισμό του κατεστραμμένου πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, σύμφωνα με διάφορες πηγές.
Η κυβέρνηση εξετάζει τη συγκρότηση ενός fund που θα μπορεί να αγοράζει προνομιούχες μετοχές από την Tepco.
Το fund θα προμηθεύει δάνεια στην Tepco ώστε να μπορέσει αυτή να καταβάλλει τις αποζημιώσεις σε όσους επλήγησαν από την κρίση στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Βόρειο Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου μετά το τσουνάμι, δήλωσαν οι πηγές.
Με το σχέδιο αυτό, τόνισαν, η κυβέρνηση θα επιτρέψει στην Τepco να παραμείνει μία ιδιωτική εταιρεία δημόσια εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο του Τόκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου