"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΙΩΡΥΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑ


Μια νέα θαλάσσια αρτηρία, το Κανάλι της Κωνσταντινούπολης Channel, το οποίο θα συνδέει το ευρωπαϊκό τμήμα της τουρκικής πρωτεύουσας με τον Εύξεινο Πόντο και το Μαρμαρά, αναμένεται να κατασκευαστεί, όπως ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του, στην Κωνσταντινούπολη, πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές της 12ης Ιουνίου, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η κατασκευή της διώρυγας (150 μέτρων) θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα του 21ου αιώνα, το οποίο θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος των υπερφορτωμένων Στενών του Βοσπόρου.

"Η Κωνσταντινούπολη θα γίνει μια πόλη με δύο θάλασσες, τις οποίες και θα διασχίζει", είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

"Πρόκειται για τόνωση του τομέα της Ενέργειας, των μεταφορών, ενώ θα απασχολήσει πολύ κόσμο και θα προστέψει το περιβάλλον. Θα συμβάλει στην προστασία της φύσης της Κωνσταντινούπολης, της θάλασσας, των υδάτινων πόρων, της χλωρίδας και της πανίδας", πρόσθεσε.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο ετών, σημείωσε ο Ερντογάν, ενώ θα κατασκευαστεί και αεροδρόμιο κοντά στη Διώρυγα.

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν αναφέρει ότι το εκτιμώμενο κόστος κατασκευής μπορεί να φτάσει τα 20 δισ. δολάρια, ωστόσο η κυβέρνηση δεν αποκαλύπτει το συνολικό ποσό. 

.liako.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου