"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μειώθηκε στο μισό η παραγωγή ιαπωνικών αυτοκινήτων


Πτώση μεγαλύτερη του 50% σημειώθηκε τον Μάρτιο στην παραγωγή των ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών Toyota, Nissan και Honda, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010, εξαιτίας του σεισμού και του τσουνάμι.

Τον Μάρτιο, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, η Toyota, κατασκεύασε 129.491 αυτοκίνητα στην Ιαπωνία, λιγότερα κατά 62% από πέρυσι.

Η παραγωγή της Nissan σημείωσε την ίδια περίοδο πτώση κατά 52,4% στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκαν 47.590 αυτοκίνητα. Η Ηonda κατασκεύασε 34.754 αυτοκίνητα, λιγότερα κατά 62,9%.

Οι ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα λόγω της έλλειψης ανταλλακτικών, γεγονός που τις αναγκάζει να μειώσουν το ρυθμό παραγωγής τους εξαιτίας του σεισμού και του τσουνάμι που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές ή κατέστρεψαν τα εργοστάσια των προμηθευτών τους στην περιοχή Τοχόκου της βορειοανατολικής Ιαπωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου