"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Εικόνες από την τελετή αφής του Αγίου Φωτός

Εικόνες από την τελετή αφής του Αγίου Φωτός

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέσα σε κλίμα κατάνυξης ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ' έφερε το αναστάσιμο φως σε ολόκληρο το χριστιανικό κόσμο, μέσα από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως των Ιεροσολύμων.

Νωρίτερα, ο τάφος είχε σφραγιστεί με κερί ενώ εκπρόσωποι των δογμάτων αλλά και η αστυνομία είχαν ελέγξει προσεκτικά το χώρο για να αποκλείσουν την ύπαρξη εστίας φωτιάς. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Πατριάρχης στάθηκε μπροστά στο ιερό κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου, διάκονοι του έβγαλαν τα άμφια και εισήλθε εντός φορώντας ένα λευκό στιχάρι. Λίγα λεπτά αργότερα το θαύμα έγινε.
Εικόνες από την τελετή αφής του Αγίου Φωτός
Το άγιο φως ήρθε και πάλι στη γη ενώ το πλήθος των προσκυνητών δεν συγκρατούσε τον ενθουσιασμό του ξεσπώντας σε χειροκροτήματα. Όταν βγήκε ο Πατριάρχης από το Ναό του Τάφου με τις δάδες των 33 κεριών, όλοι έσπευσαν να πάρουν το φως από τα χέρια του, μέσα σ΄ένα κλίμα κατάνυξης.
Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου