"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το e – mail που μιλούσε για αναδιάρθρωση μέσα στο Πάσχα καίει και 30 ‘Ελληνες


Ενώπιον της Σκοτλαντ Γιαρντ θα βρεθεί σήμερα ο βρετανός χρηματιστής της Citi που φέρεται να έστειλε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης το επίμαχο e-mail περί ελληνικής αναδιάρθρωσης μέσα στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

Ο Paul Moss, ο φερόμενος ως συγγραφέας του e-mail είναι

ένας από τους 4-5 υπαλλήλους του ελληνικού desk του τμήματος διεθνών αγορών της Citi στο Λονδίνο.

Εντός της ημέρας αναμένονται και οι καταθέσεις στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας, από περίπου 30 άτομα του ελληνικού πιστωτικού και χρηματιστηριακού χώρου, τα οποία εμφανίζονται να έχουν παραλάβει αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις διακινήσει, το επίμαχο e-mail.


Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα διερευνήσει αν κάποια από τα άτομα αυτά έχουν υποπέσει στο αδίκημα της «διασποράς ψευδών ειδήσεων».


Αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται παρόμοια κίνηση για την ελληνική οικονομία, μετά το e – mail που εστάλη από έναν τορναδόρο από την Κρήτη, στο οποίο και μιλούσε για επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας την 25η Μαρτίου.

pentapostagma.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου