"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ «2012».



ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
Τον τελευταίο καιρό, σ’ όλα τα δημοσιογραφικά και μη έντυπα έχουν υπάρξει αναφορές για την επικείμενη έλευση εξωγήινων. Οι αναφορές αυτές,μιλούν για την ύπαρξη τριών με πέντε τεραστίων αντικειμένων πλάτους 200 με 250 χλμ. που κινούνται κοντά στον ήλιο και κατευθύνονται με ταχύτητα προς εμάς. Παρουσιάστηκαν μάλιστα αποκαλυπτικές φωτογραφίες, με το σχήμα και το μέγεθός τους που ομοιάζουν με πολυγωνικά «αεροχήματα»σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, στα έργα επιστημονικής φαντασίας (τυχαίο δεν νομίζω).
Η ταχύτητα που λένε ότι κινούνται είναι φυσικά, έξω από τα πλαίσια των γνωστών ταχυτήτων των γήινων,διαστημικών αεροχημάτων. Μέσα βέβαια στις αναφορές αυτές δεν φαίνεται να υπάρχει καμία επίσημη δήλωση από κανένα έθνος ή οργανισμό που να έχει εμπλακεί στην όλη ιστορία. Η NASA και ειδικά το σύστημα SETI δεν έχουν αναφερθεί με ανακοίνωση τους στην είδηση αυτή. Αντιθέτος η παραφιλολογία και οι συνομωσιολόγοι,για ακόμα μία φορά έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα που δένει με την άλλη κατ’ εμέ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ- μέσω της επικείμενης, καταστροφής. Το καταλυτικό 2012 της 21ης Δεκεμβρίου.
Ξέρουμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο που ονομάζετε ΒLUE BEAM PROJECT.Tο είχε προβάλει ένας καναδός δημοσιογράφος(SERGE MONAST), όπου έδειχνε με έγγραφα και ντοκουμέντα το μυστικό αυτό πρόγραμμα της NASA.Σύμφωνα με τα λεγόμενα του η NASA, με το σχέδιο αυτό που -θα γίνει σε 4 «ΒΗΜΑΤΑ»-, θα αναδείξει την Παγκόσμια Κυβέρνηση με κάπως «βίαιο» τρόπο.Αφού η τελική του μορφή εμπεριέχει την ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ μέσω των ηλεκτρονικών μέσων με ολογραφικά. Η αφορμή αυτή θα δώσει την δυνατότητα οι επικυρίαρχοι να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους .
Όλα δε αυτά θα εκπληρωθούν, «τυχαία», το 2012,αφού όλες οι ενδείξεις για τα BATTLESHIPS όπως τα αποκαλούνε μία μερίδα του τύπου, βλέπε PRAVDA-στα ρώσικα σημαίνει ΑΛΗΘΕΙΑ-οι φίλοι μας εξωγήινοι εκείνη περίπου την περίοδο θα φτάσουν στην γη.
Μέσα στο σχέδιο αυτό υπήρχε μία σειρά επιμέρους «ΒΗΜΑΤΩΝ». Ύστερα από τα οποία θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφού όμως προηγηθούν πρώτα κάποια συμβάντα με αντίκτυπο. Όπως την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Αλλά και αλλαγές που θα γίνουν σε τοπικό όσο και ευρύτερο γεωγραφικόπολιτικό χώρο που ο καθένας πιστεύω ότι πλέον γεύεται.Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, η εισδοχή όλων και περισσοτέρων ευρωπαϊκών χωρών στο ΙΜF με βίαιο τρόπο η στην καλύτερη περίπτωση με εκβιαστικό. Δείχνουν τον δρόμο.Οι λαοί στην -ουσία χωρίς αρχηγούς- θα επιτρέψουν την άνευ όρων άφεση όλων των προβλημάτων στα χέρια ενός «ΑΝΘΡΩΠΟΥ» που θα εγγυηθεί την ειρήνη την ευημερία και φυσικά την καθημερινή ζωή πλέον του κάθε ανθρώπου απανταχού της γής, αφού το σημερινό κατεστημένο σύστημα θα θεωρηθεί παρωχημένο αναποτελεσματικό μέσα από τα καταλυτικά αυτά γεγονότα.
Στης 9 Δεκεμβρίου πάνω από τους ουρανούς της Νορβηγίας όπως και της Ρωσίας διαδραματίστηκαν περίεργα φαινόμενα που παραπέμπουν σε πρόβα τζενεράλε μπορούμε να πούμε για το πρόγραμμα που προαναφέραμε.
Στην μεν Νορβηγία και συγκεκριμένα στην πόλη Skjervoy, εμφανίστηκε ένα ολόγραμμα με σπειροειδή σχήμα, που για να παραχθεί, θα έπρεπε η ενέργεια της πηγής να ήταν πολύ μεγάλη για ευνόητους λόγους.Η υπολογιστική ισχύ για την δημιουργία έστω της αρχικής μορφής αλλά και η περαιτέρω διαμόρφωσή της σε τέτοιο μέγεθος φυσικά δεν έγινε τυχαία, από κάποιους που δεν γνωρίζουν ή ακόμα και από κάποιους απλούς φαρσέρ που ήθελαν να κάνουν την πλάκα τους. Αλλά από έμπειρους τεχνικούς με δυνατότητες που ξεπερνούν μία ομάδα ενός ερευνητικού κέντρου ή έστω μίας χώρας.Το εύρος της εικόνας που υπήρξε από την προσπάθεια αυτή έφτασε μέχρι την Σουηδία, γύρω στα 400 χλμ από την πόλη.
Υπήρξαν αντιδράσεις όπως ήταν φυσικό αφού οι Νορβηγοί πολίτες έψαχναν να δουν τι τους «βρήκε». Ενκατακλείδι όλες οι απόψεις συγκλίνουν στο σύστημα HAΑRP, που απ’όσο φαίνετε δεν φτιάχτηκε για αυτό που λένε αλλά έχει και άλλες «αρετές».
Στην Ρωσία η όλη υπόθεση διαδραματίστηκε στην περιοχή του Κρεμλίνου όπου εμφανίστηκε αυτή την φορά ένα πυραμοειδές σχήμα. Δεν υπήρξαν πάλι κάποιες εξηγήσεις για το τι ακριβώς είναι αλλά και το βίντεο που τραβήχτηκε δεν θεωρείτε ψεύτικο. Στην Κίνα πρόπερσι τον Απρίλη εμφανίστηκε πάλι ένα σπειροειδές αντικείμενο άγνωστο γιατί. Οπως είναι φυσικό όλοι οι συνωμοσιολόγοι τρίβουν τα χέρια τους. Πέρα από όλα αυτά πάντως, ειδικά η υπόθεση της Νορβηγίας για μένα προσωπικά είναι πολύ σοβαρή. Χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο απ’ όλους για το τι ακριβώς τελικά θέλουν να κάνουν και που το «πάνε» κοινώς.
Η ύπαρξη του σχεδίου αυτού με προβλημάτισε πολύ έντονα όταν το ανακάλυψα πριν κάποια χρόνια. Κατάλαβα όμως ότι με την τεχνολογία πλέον ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ θα δώσει σε λίγο καιρό την τελική μάχη για να επικρατήσει. Σας καλώ όσοι περισσότεροι το διαβάσετε το άρθρο αυτό να το διαδώσετε έτσι ώστε όποτε ο μη γένοιτο συμβεί, να γνωρίζουν όσο τον δυνατόν, περισσότεροι άνθρωποι, το σχέδιο αυτό και να μην πιστέψουν σ’αυτά που θα γίνουν μπροστά στα μάτια τους. Όσοι έχουν μελετήσει την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ξέρουν τα δήθεν θαύματα που θα κάνει ο «έξω από εδώ» για να πλανέψει ακόμα και αυτούς τους εκλεκτούς. Πιστεύω ακράδαντα,πλέον ότι τα προγράμματα αυτά της NASA όπως και άλλων χωρών δεν έχουν σκοπό την μελέτη του διαστήματος μόνο. Αλλά οι περισσότερες αποσκοπούν τον έλεγχο των ανθρώπων πάνω στην γη. Είναι απορροίας άξιον, πώς, σε περίοδο κρίσεως όπως μας λένε, εκείνες οι χώρες που αποτελούν την «ραχοκοκκαλιά», της ερευνητικής προσπάθειας στο -διάστημα- τον τελευταίο χρόνο κατά μέσω όρο κάθε μήνα εκτοξευόταν και έμπαινε σε λειτουργία πάνω από δύο με τρείς δορυφόροι όλων των τύπων από κατασκοπευτικούς μέχρι της μελέτης του ήλιου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το αποκορύφωμα ήταν πριν δύο μήνες η εκτόξευση του μεγαλύτερου σε διαστάσεις κατασκοπευτικού δορυφόρου για λογαριασμό των Η.Π.Α..Το «φαινόμενο αυτό επαληθεύτηκε μέσω της Wikileakes και αναδημοσιεύτηκε από μία Νορβηγική εφημερίδα(αftenposten). Μέσω λοιπόν ενός προγράμματος HiROS, η Γερμανία με τις Η.Π.Α. θα στείλουν αδιευκρίνιστο αριθμό δορυφόρων για εμπορικούς και άλλους «σκοπούς» με κόστος 2 δις κορώνων. Οι περισσότεροι θα είναι κατασκοπευτικοί που θα ελέγχονται από την Γερμανική διαστημική υπηρεσία και την ΒΝD.Η λειτουργία τους θα ξεκινήσει το 2012 με 2013. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αλήθεια οι δορυφόροι του συστήματος -ΙRIDIUMι γίνονται; Η τελευταία είδηση για αυτούς ήταν ότι τους είχαν αγοράσει κάποιες εταιρείες τηλεπικοινωνίας. Μην ξεχνάμε ότι γι’αυτούς είχε δημιουργηθεί και θρησκευτικό ζήτημα αφού οι κυρίως μαζί με τους βοηθητικούς έφθαναν τους 66+6. Σας θυμίζει τίποτα αυτό.Τέλος οι θεάσεις AΤΙΑ όλο και πλυθαίνουν. Σίγουρα η Νέα Εποχή εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει βάλει τις «μηχανές» σε πλήρη λειτουργία για την ανάδειξη του «ΒΑΣΙΛΙΑ» της εμείς είναι το ερώτημα θα της αλλάξουμε τα σχέδια;
elliniki-grothia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου