"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μέρες αιματοχυσίας και βίας στην Υεμένη



Στην Υεμένη, νεκροί από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας έπεσαν δύο αντικυβερνητικοί διαδηλωτές. Τουλάχιστον πενήντα άτομα τραυματίστηκαν όταν κυβερνητικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ, για να εμποδίσουν χιλιάδες διαδηλωτές να φτάσουν στην βιομηχανική πόλη Ταΐζ.

Ο ένας από τους νεκρούς, όπως αναφέρει το Reuters, πυροβολήθηκε από αστυνομικό με πολιτικά κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην πόλη Ιμπ και ο δεύτερος στην επαρχία αλ-Μπάιντα στα νότια της χώρας.

«Χιλιάδες διαδηλωτές προσπάθησαν να φτάσουν στην Ταΐζ, αλλά αστυνομικοί, στρατιώτες και ένοπλοι με πολιτικά άνοιξαν πυρ εναντίον τους και έριξαν δακρυγόνα για να τους εμποδίσουν. Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Αργότερα, ιατρικές πηγές πηγές ανέφεραν πως στην πόλη τραυματίστηκαν 50 διαδηλωτές, οι μισοί από τους οποίους από σφαίρες.

Οι διαδηλωτές ζητούν την αποπομπή από την εξουσία του προέδρου Αλι Αμπντάλα Σάλεχ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει τα ηνία υπό το βάρος των μαζικών, αιματηρών  διαδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις της Υεμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου