"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τσέχος μνηστήρας για αγορά ηλεκτρικού



Ενας ένας αρχίζουν να ξεμυτίζουν μέσα στην τούρλα των ελληνικών ιδιωτικοποιήσεων οι ξένοι ενδιαφερόμενοι. Χθες έδωσε το «παρών» η τσεχική εταιρεία ηλεκτρισμού CEZ, διοικητικό στέλεχος της οποίας δήλωσε στο Reuters ότι ο όμιλος ενδιαφέρεται να διεκδικήσει μερίδιο στην υπό απελευθέρωση αγορά της χώρας μας συμμετέχοντας σε σχετικούς διαγωνισμούς.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής πωλήσεων και εμπορίας της CEZ Αλαν Σβόμποντα, το ενδιαφέρον της εταιρείας θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνει με τα περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ. Τα σενάρια που εξετάζονται σήμερα είναι, εκτός από την πώληση του 17% της ΔΕΗ, αυτό της διάθεσης φτηνής λιγνιτικής ισχύος σε ξένες εταιρείες μέχρι και η απευθείας πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της επιχείρησης.
Οπως είπε ο ίδιος, μία δυνατότητα είναι να υποβάλει προσφορά στο πλαίσιο της λύσης που προωθείται από την Κομισιόν για διάθεση λιγνιτικής ισχύος της ΔΕΗ μέσω συμβολαίων ανταλλαγής με ξένους ομίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου