"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΔΩ ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Βρέθηκαν όπλα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια

Τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Παρασκευοπούλου, πυροβόλησαν στον αέρα και έσπευσαν να εξαφανιστούν, όταν τους πλησίασε περιπολικό της αστυνομίας και επιχείρησε να τους ελέγξει.
Βρέθηκαν όπλα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια



Ένα περίεργο περιστατικό ερευνά από το βράδυ της Τετάρτης η Ασφάλεια στα Πατήσια. Τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Παρασκευοπούλου, πυροβόλησαν στον αέρα και έσπευσαν να εξαφανιστούν, όταν τους πλησίασε περιπολικό της αστυνομίας και επιχείρησε να τους ελέγξει.

Μέσα στο αυτοκίνητο, που έφερε κλεμμένες πινακίδες, βρέθηκε ένας σάκος με ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και δύο χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση ενημερώνοντας για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην πλατεία στα Θυμαράκια. Στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό, όμως τα 4 άτομα που βρίσκονταν μέσα τράπηκαν σε φυγή.

Αρχικά, μπήκαν σε μια οικοδομή που βρισκόταν εκεί κοντά και στη συνέχεια σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο από αυτούς, κατεβάζοντας τον οδηγό του ΙΧ με τη βία. Οι άλλοι δύο διέφυγαν πεζοί.   

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι η υπόθεση σχετίζεται με το κοινό ποινικό δίκαιο, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ τα όπλα εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.
ΕΜ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ; ΠΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Η ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ;ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου