"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Πολιτικοί αρχηγοί: «Ανάγκη για αλλαγές στο πολιτικό σύστημα»

Την ανάγκη ριζικών αλλαγών στο πολιτικό σύστημα, για την υπέρβαση της κρίσης, αναγνωρίζουν τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με δηλώσεις τους στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
Πολιτικοί αρχηγοί: «Ανάγκη για αλλαγές στο πολιτικό σύστημα»

Την ανάγκη ριζικών αλλαγών στο πολιτικό σύστημα, για την υπέρβαση της κρίσης, αναγνωρίζουν ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με δηλώσεις τους στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνει ότι «το κυρίαρχο πρόβλημα σήμερα είναι ο επί δεκαετίες αδιαφανής τρόπος λειτουργίας του κράτους, οι πελατειακές σχέσεις, η καθημερινή διαφθορά σε όλα τα επίπεδα».

Ο Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι «το πολιτικό μοντέλο που λειτουργούσε αναδιανέμοντας επιρροή μεταξύ των κομμάτων στο κράτος και την κοινωνία έχει χρεοκοπήσει οριστικά, ενώ το οικονομικό υπόδειγμα που αναδιένειμε δανεικά έχει επίσης καταρρεύσει».

Η Αλέκα Παπαρήγα υποστηρίζει ότι «η κρίση δεν είναι αρρώστια, αλλά σύμπτωμα της αγιάτρευτης αρρώστιας του καπιταλισμού», ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης επισημαίνει ότι «το δίλημμα δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι εξόχως πολιτικό θέμα: ανατροπή των δημοκρατικών θεσμών ή συνθήκες ελεγχόμενης δημοκρατίας «κατοχικού τύπου»».

«Με τη στήριξη ευρύτατων λαϊκών στρωμάτων μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο με επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.
 To θέμα επί της ουσίας είναι να φύγουν όλα αυτά τα κόμματα,διότι το σύστημα έχει καταρεύσει και
 η αιτία είναι η διαφθορά....Θέλουμε Νέα Κόμματα, νέους ανθρώπους,με νέες ιδέες, και αξίες...
ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.....
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ...
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου