"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΑΜΕΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ





 ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης ότι άμεσος είναι ο κίνδυνος να εκδηλωθούν κοινωνικές αναταραχές με την παρατεινόμενη οικονομική κρίση και τις οδυνηρές συνέπειές της στη ζωή των Ευρωπαίων πολιτών.
ΓΙΑ ΤΗΝ αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν κοινωνικά προγράμματα για τη στήριξη των ασθενέστερων, που πλήττονται ιδιαίτερα, για την ενίσχυση της απασχόλησης, ώστε να συγκρατηθεί η αύξηση της ανεργίας, για την ανάπτυξη, ώστε να επιταχυνθεί ο χρόνος εξόδου από την κρίση.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, κατά τις πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, η Γερμανία θα προτείνει σήμερα, στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών των 16, να δεσμευτούν όλες οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης για τη μείωση των δημοσιονομικών τους ελλειμμάτων εφαρμόζοντας αυστηρά προγράμματα λιτότητας.
ΠΟΣΟ, ΟΜΩΣ, μπορεί να αντέξουν οι λαοί της ευρωζώνης, εκείνοι μάλιστα των χωρών με υψηλά ελλείμματα, ένα πρόγραμμα εξοντωτικής λιτότητας, όμοιο με αυτό που πειραματικά εφαρμόζεται στην Ελλάδα; Την απάντηση δίνουν οι Ελληνες εργαζόμενοι, που έχουν βγει στους δρόμους και είναι βέβαιο ότι θα τους ακολουθήσουν και άλλοι εργαζόμενοι ευρωπαϊκών χωρών, αν κληθούν να κάνουν θυσίες λιτότητας.
ΕΠΕΒΛΗΘΗ στην Ελλάδα ένα ανάλγητο πρόγραμμα σταθερότητας με την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Αναγνωρίστηκε και από την κυβέρνηση ότι τα μέτρα που υποχρεώθηκε να πάρει είναι όχι μόνο επώδυνα, αλλά και άδικα. Ζητείται απλώς κατανόηση και μια ανάσα. Το δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο CNN υπογραμμίζοντας: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις αλλαγές. Η Ελλάδα είναι ένα περήφανο έθνος. Κάναμε τα λάθη μας και αντιμετωπίζουμε αυτή την ευθύνη. Ταυτόχρονα δώστε μας μια ευκαιρία για να σας το δείξουμε».
ΑΝΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ θα πάμε και σε άλλη λιτότητα; Αυτό δείχνει η προειδοποίηση της κυρίας Μέρκελ προς τους Γερμανούς εργαζομένους, προφανώς για να τα ακούσουν και οι άλλοι εργαζόμενοι, ότι οι καιροί είναι χαλεποί και οι συμπατριώτες της «δεν μπορούν να ζουν επ' αόριστον πάνω από τις δυνατότητές τους».
ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ, λοιπόν, μόνο οι Ελληνες πάνω από τις δυνατότητές τους, όπως τους κατηγορούσε η κυρία Μέρκελ και οι κηδεμόνες τους, που τους τιμωρούν; Ζουν και οι Γερμανοί! Λιτότητα στη Γερμανία θα σημάνει ακόμη πιο σκληρά μέτρα για άλλους λαούς με ελλείμματα μεγάλα, που δημιούργησε η σπάταλη ζωή τους!
ΕΠΙΜΕΝΕΙ η Γερμανία με την κυρία Μέρκελ στον παραλογισμό να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση με λιτότητα, με περιορισμό των ελλειμμάτων, δηλαδή με μεγαλύτερη ύφεση, ενώ όλοι οι κορυφαίοι οικονομολόγοι υποστηρίζουν το αντίθετο, δηλαδή την έξοδο με ανάπτυξη και την ενεργοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικής συνοχής.
ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ακρίβεια η γερμανική συνταγή οδηγεί σε κοινωνικές αναταραχές και μέσα στην ίδια τη Γερμανία. Ωρα να ξεσηκωθούν έγκαιρα όλοι οι εργαζόμενοι της Ευρώπης. Θα διαδηλώσει μαζί τους και ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, όπως δήλωσε ότι θα έκανε αν ήταν στη θέση τους;

2 σχόλια:

  1. Η κοινωνική αναταραχή είναι σαν το καρβουνο.Αν αναψει ένα ανάβουν και τα άλλα.

    Καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου φίλε μου george!
    Εύχομαι να μην τσουρουφληστούμε πολύ!
    από τη φωτιά που θα ανάψει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή