"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

«Στην κόψη του ξυραφιού» Βόρεια και Νότια Κορέα

Στρατιωτική άσκηση της Νότιας Κορέας με πραγματικά πυρά
Αυξάνεται επικίνδυνα η ένταση στην κορεατική χερσόνησο.

Η Βόρεια Κορέα θα διακόψει όλες τις σχέσεις της με τη Νότια Κορέα καθώς και κάθε τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών.
Αυτό μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων KCNA της Βόρειας Κορέας, ύστερα από τη διακοπή των μεταξύ τους εμπορικών και την έκθεση των ξένων ειδικών, σύμφωνα με την οποία, για την βύθιση του νοτιοκορεατικού πολεμικού πλοίου το Μάρτιο ευθύνεται η Βόρεια Κορέα. Τουλάχιστον 46 Νοτιοκορεάτες ναύτες είχαν σκοτωθεί τότε όμως η Βόρεια Κορέα αρνείται κάθε ευθύνη.

Παράλληλα, η Βόρεια Κορέα γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει στην απέλαση προσωπικού από το επιχειρηματικό πάρκο που διατηρεί με τη Ν. Κορέα και βρίσκεται εντός των συνόρων της.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Ο Λευκός Οίκος τόνισε πως η απόφαση της Βόρειας Κορέας, κάθε άλλο παρά συμφέρει τον λαό της μακροπρόθεσμα. «Η Νότια Κορέα διαθέτει μια από τις πλέον δυναμικές οικονομίες στον κόσμο. Η Βόρεια Κορέα έχει μια φθίνουσα οικονομία, το παραδέχονται και οι ίδιοι. Η Βόρεια Κορέα δεν είναι σε θέση να φροντίσει τους πολίτες της ή να θρέψει το λαό της» επισήμανε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Π.Τζ. Κρόουλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου