"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Χαμηλό το επίπεδο διαβίωσης στις πόλεις μας

Η ετήσια έκθεση για την ποιότητα ζωής στις πόλεις του κόσμου....

Χαμηλό το επίπεδο διαβίωσης στις πόλεις μας

Χαμηλό το επίπεδο διαβίωσης στις πόλεις μας Η ετήσια έκθεση για την ποιότητα ζωής στις πόλεις του κόσμου, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα χθες από την εταιρία αξιολόγησης Μέρσερ, κατέταξε την Αθήνα στην 75η θέση στην Ευρώπη και σε μία από τις χαμηλότερες θέσεις παγκοσμίως, ενώ την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Βιέννη.
Οι λόγοι για τους οποίους η Αθήνα κατακρημνίστηκε στην 75η θέση των ευρωπαϊκών πόλεων, χαμηλότερα από πόλεις όπως η Λειψία στη Γερμανία, η Λιόν στη Γαλλία ή το Δουβλίνο στην Ιρλανδία, είναι ότι παράγοντες όπως η αύξηση της εγκληματικότητας, η πολιτική αστάθεια, η βρομιά στους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, αλλά και οι εμπρησμοί των δασών, επιδείνωσαν τους δείκτες διαβίωσης στην πόλη και καθιστούν πλέον τη ζωή των πολιτών αφόρητη.
Σε αντίθεση με την Αθήνα όπου κάθε χρόνο οι δείκτες επιδεινώνονται, η ποιότητα ζωής σε πολλές ανατολικοευρωπαϊκές πόλεις συνεχίζει να βελτιώνεται, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το Βελιγράδι, την Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο, το Ταλίν στην Εσθονίας και τη Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία. Βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη των πόλεων αυτών είναι η πολιτική σταθερότητα.
Οι δείκτες στις περισσότερες δυτικοευρωπαϊκές πόλεις παρέμειναν σχετικά αμετάβλητοι, παρά την οικονομική κρίση, η οποία όμως δεν περιόρισε τις επενδύσεις σε τομείς όπως η περίθαλψη και το περιβάλλον.
Την πρώτη πεντάδα σε παγκόσμιο επίπεδο συμπληρώνουν η Ζυρίχη και η Γενεύη στην Ελβετία, το Βανκούβερ στον Καναδά και το Οκλαντ στη Νέα Ζηλανδία.
Ο αντίστοιχος κατάλογος με τις πιο οικολογικές πόλεις στον κόσμο έχει στην κορυφή το Κάλγκαρι στον Καναδά, ενώ έπονται η Χονολουλού στις ΗΠΑ, η Οτάβα στον Καναδά, το Ελσίνκι στη Φινλανδία και το Ουέλιγκτον στη Νέα Ζηλανδία.
Πηγή: www.mercer.com
 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ !!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;

2 σχόλια:

  1. καλημερα
    εγω ο χαζος ακομη δεν καταλαβα γιατι υπαρχουν οι πολεις.....
    ιδιαιτερα η αθηνα...
    αφου κανεις δεν ειναι αθηναιος εδω..
    και σε κανενα δεν αρεσει εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλησπέρα φίλε μαχαίρη!
    Εχεις δίκιο οι γονείς μου εδώ γεννήθηκαν και εγώ εδώ μεγάλωσα... ίσως κάποια στιγμή να πάω στην επαρχία να ζήσω...το ονειρεύομαι πάντως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή