"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Γουέν Τζιαμπάο: Η Κίνα δεν θα υπερασπιστεί αυτούς που βύθισαν τη νοτιοκορεατική κορβέτα


Ο πρωθυπουργός Γουέν καταδικάζει όλες τις πράξεις που απειλούν τη σταθερότητα στη χερσόνησο της Κορέας. Λέει πως η Κίνα δεν θα υπερασπιστεί αυτούς που ευθύνονται για τη βύθιση νοτιοκορεατικού πολεμικού πλοίου.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο δήλωσε σήμερα απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Λι Μιουνγκ-μπακ ότι το Πεκίνο «δεν θα υπερασπιστεί αυτούς που είναι υπεύθυνοι» για τη βύθιση ενός νοτιοκορεατικού πολεμικού πλοίου το Μάρτιο και ότι καταδικάζει κάθε πράξη που απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο.
«Η Κίνα αντιτίθεται και καταδικάζει οποιαδήποτε πράξη καταστρέφει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο», δήλωσε ο Γουέν στη διάρκεια συνάντησής του με τον Λι στη Σεούλ, σύμφωνα με Νοτιοκορεάτη αξιωματούχο που αναφέρθηκε στα σχόλια του Κινέζου ηγέτη.
Ο Γουέν πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Νότια Κορέα.
Η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα κλιμακώθηκε αφού η Νότια Κορέα ανακοίνωσε πως είναι πεπεισμένη ότι στα τέλη Μαρτίου η Βόρεια Κορέα τορπίλισε το νοτιοκορεατικό πολεμικό πλοίο Cheonan προκαλώντας το θάνατο 46 ναυτών. Η Βόρεια Κορέα αρνείται ότι βύθισε το πλοίο και η Κίνα έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους στη διένεξη αυτή, καλώντας όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.
www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου