"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Διαμαρτυρία της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία



Διαμαρτυρία κατά της οικονομικής πολιτικής της αλβανικής κυβέρνησης πραγματοποίησαν μέλη της ελληνικής μειονότητας, από την περιοχή της Δρόπολης του νομού Αργυροκάστρου.
Τα μέλη της ελληνικής μειονότητας διαμαρτύρονται για την αύξηση των φόρων που επιβάλλονται στις επιχειρήσεις τους, καθώς και για την ακύρωση της άδειας λειτουργίας εταιρίας, που εκτελούσε δρομολόγια από το Αργυρόκαστρο προς διάφορες ελληνικές πόλεις.
Η διαμαρτυρία ξεκίνησε νωρίς χθες το πρωί, από το χωριό Δερβιτσάνη, όπου διαδηλωτές, με τρακτέρ και άλλα αγροτικά οχήματα, απέκλεισαν, για αρκετή ώρα, τις οδικές αρτηρίες της περιοχής.
Ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ), Βαγγέλης Ντούλε, έκανε λόγο για αυθαίρετες και καταχρηστικές αποφάσεις της αλβανικής κυβέρνησης, που, έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία δεκάδες επιχειρήσεις, που ανήκουν σε μέλη της ελληνικής μειονότητας.
Η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των διαδηλώσεων που οργανώνονται, από την αντιπολίτευση, σε όλη τη χώρα, τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)
 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ;
ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ;
ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!
ΜΟΝΟ Η  ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ (ΕΛΛΗΝΕΣ!)
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
ΑΜ ΔΕ! ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΔΩ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΔΩ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΜΕ ΖΩΟΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου