"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Μέσα στον Ιούνιο θα δοθεί στην κυκλοφορία ο σταθμός του Μετρό στον Χολαργό, ενώ το Σεπτέμβριο ανοίγει και ο σταθμός της Αγίας Παρασκευής.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας στις αρχές του 2011 εκτιμάται ότι θα δημοπρατηθεί η νέα γραμμή V του Μετρό, που θα ξεκινά από το αλσος Γαλατσίου, θα φθάνει στο Σύνταγμα και θα καταλήγει στο Μαρούσι.
Ο κ. Ρέππας εξήγησε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη γραμμή και οι συνοικίες του Βύρωνα και της Καισαριανής.
Είπε ακόμη ότι σταδιακά θα αρχίσουν να παραδίδονται, έως το Μάρτιο του 2011, οι νέοι σταθμοί του Μετρό στην Ηλιούπολη, την Αργυρούπολη, το Ελληνικό, το Περιστέρι, την Ανθούπολη και το Χαϊδάρι, αν ληφθεί απόφαση από την κυβέρνηση, τι θα γίνει τελικά με την κοινοπραξία που έχει αναλάβει ύστερα από διαγωνισμό την κατασκευή των ηλεκτρονικών συστημάτων στους συγκεκριμένους σταθμούς, καθώς στη συγκεκριμένη κοινοπραξία μετέχει και η Siemens.
Την τελική απόφαση θα πάρει η κυβέρνηση.

Παράλληλα, επανασχεδιάζεται η επέκταση της Αττικής Οδού προς τα Μεσόγεια με βάση τις νέες ανάγκες και τις προβλέψεις του ρυθμιστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου