"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος είναι ο Τζέφρυ Papandreou-Μινέικο-Τσαντ...

PAPANDREOU MONTAZ 2Κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες το βιβλίο «Ποιος είναι ο Γ.Α.Π.;», με συγγραφέα τον δρα Ησαΐα Κωνσταντινίδη.
Ο συγγραφέας της μελέτης αυτής, που αναφέρεται στον πρώην πρωθυπουργό – δυστυχία μας!!! – της Ελλάδας, είναι συνεργάτης μου και βασικός αρθρογράφος στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» και δεν θα μπω στον κόπο να κρίνω την εργασία του. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Κωνσταντινίδης προσπάθησε να είναι αντικειμενικός στα όσα έγραψε, πιάνοντας το θέμα αυτό από όλες τις πλευρές. Αλλά εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι καθόλου αντικειμενική με τα παλιοτόμαρα που καταστρέψανε την Πατρίδα ΜΑΣ και γι’ αυτό θα γράψω ποιος είναι ο Γ.Α.Π., ο Γιωργάκης Παπανδρέου (ή Τζέφρυ Μινέικο-Τσαντ κτλ.), αυτός ο απαίσιος ανθέλληνας που μέσα σε δύο μόνο χρόνια μας έκαψε!!!
Γ.Α.Π. λοιπόν! Το άτομο (δεν γράφω «άνθρωπος», γιατί δεν είναι!), το οποίο φτιάχτηκε από τους δυο γονείς του – τον Ανδρέα Παπανδρέου με μάνα την Πολονωεβραία Σοφία Μινέικο και την Βουλγαροαμερικάνα Μάργκαρετ Τσαντ, κόρη υψηλόβαθμου Μάρτυρα του Ιεχωβά! – με έναν και μοναδικό σκοπό: να μεγαλώσει και να ανατραφεί για να έρθει κατόπιν στην Πατρίδα τη δικιά ΜΑΣ και να την αλώσει εκ των έσω!!! Να την διαφθείρει, να την διαβρώσει, να την γονατίσει και κατόπιν να την ξεπουλήσει... Να βυθίσει το Έθνος ΜΑΣ στα ψυχολογικά αδιέξοδα και την οικονομική καταστροφή, διώχνοντας από τον τόπο που τους γέννησε τους νέους ΜΑΣ, το μέλλον της Ελλάδας ΜΑΣ, που είναι πραγματικοί άνθρωποι και 100% Έλληνες, σε αντίθεση με τον Εβραίο Σιωνιστή Γ.Α.Π.!... Και αυτό δείχνει όλη του η πολιτική και όχι μόνο πορεία.
Αυτός ο προγραμματισμένος να καταστρέψει τελείως την Ελλάδα ξένος (για μένα ΤΙΠΟΤΑ το ελληνικό δεν υπάρχει στα γονίδιά του!), αυτός ο Εχθρός, αν και εντελώς λειψός στο μυαλό – ούτε να μιλάει στοιχειωδώς την Ελληνική ΜΑΣ γλώσσα δεν έμαθε τόσες δεκαετίες!!! – είχε παρ’ όλα αυτά την απόλυτη και πρωτοφανή στήριξη κάποιου θεοσκότεινου ξένου και ανθελληνικού παγκόσμιου κέντρου. Αυτό ακριβώς το κέντρο, οι διεθνείς Εβραίοι διαβρωτές των Εθνών, τον προώθησε με την δύναμη που όλοι ξέρουμε πως διαθέτει σε όλα τα κρίσιμα πόστα του ελληνικού μηχανισμού εξουσίας (προηγουμένως είχαν προωθήσει το ίδιο τον πατέρα του...): πρώτα στο υπουργείο πολιτισμού, μετά στο παιδείας και τέλος – πριν τον «σπρώξουν» για ηγέτη του ΠΑΣΟΚ (κόμμα-χολέρα!!! χα,χα, ωραίο!) και πρωθυπουργό – υπουργό εξωτερικών...
Για να δούμε λοιπόν τώρα τι έκανε ο Γιωργάκης (το «παιντί» της... φουκαριάρας της μάνας του!) σ’ αυτά τα κρίσιμα για το Έθνος ΜΑΣ πόστα, ή μάλλον τι έκαναν αυτοί που κρύβονται πίσω από έναν «πορφυρογέννητο βλάκα» (μην γελάτε καθόλου! έτσι τον αποκάλεσε πριν μερικά χρόνια σε άρθρο του ένας από τους «συντρόφους» του...). Στο υπουργείο πολιτισμού, ως υφυπουργός «αρμόδιος» για την νέα γενιά, ήταν ο πρώτος που κατέστρεψε απόλυτα την νεολαία ΜΑΣ! Από ευγενική και φιλότιμη την πήρε στα σιωνιστικά χέρια του και προσπάθησε να την μετατρέψει σε υποχείριο, σε ηλίθιους α λα USA, όπως ο ίδιος θα ήθελε... Δηλ. σε βλάκες, σε δίποδα ζώα, που δεν θα είχαν γνώμη για τίποτα, παρά μόνο θα δούλευαν σαν τα ρομπότ για την Νέα Τάξη. Σε καταθλιπτικά όντα, με τα μούτρα στα ψυχοφάρμακα ή στα ναρκωτικά, χωρίς ίχνος έγνοιας και ευαισθησίας για το Έθνος και την Πατρίδα! Έτσι η Ελλάδα θα έσβηνε από την υπογεννητικότητα και την αδιαφορία, πνιγμένη στο πνεύμα της σατανικής Νέας Εποχής και θα ήταν στο έλεος του κάθε υπάνθρωπου Εχθρού, Τούρκου, Αλβανού κτλ.
Ύστερα ο πατέρας του τον «αναβάθμισε» σε υπουργό παιδείας και εκεί... μας έκαψε ακόμα περισσότερο! Με σύμβουλους όπως ο πρόεδρος των ομοφυλόφιλων της Ελλάδας (!!! απίστευτο, ε;) θέλησε να δώσει την χαριστική βολή στην Ελληνική νεολαία!... Και να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο – είπαμε, αυτοί που είναι από πίσω του, αφού αυτός δεν είναι ικανός για τίποτα! – με στόχο τον αφελληνισμό της Ελλάδας! Όλες του οι ενέργειες ήταν μέσα σ’ αυτό το έντονα ανθελληνικό πνεύμα... Είναι άραγε τυχαίο ότι από εκείνα τα χρόνια και μετά άρχισαν να παρατηρούνται μέσα στην νεολαία ΜΑΣ τα πρώτα φαινόμενα αποσύνθεσης; Είναι άραγε τυχαίο ότι ο Γιωργάκης ή Τζέφρυ ανέλαβε τα συγκεκριμένα αξιώματα την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή; Δεν το νομίζω!
Βέβαια, να σημειώσω εδώ ότι τελικά αυτό το κορυφαίο εβραϊκό όργανο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να τα καταφέρει εξολοκλήρου στον μακάβριο για τον Ελληνισμό στόχο του! Σήμερα οι νέοι μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία, μετά από τόση πλύση εγκεφάλου που υπέστησαν από την επάρατο γενιά του πολυτεχνείου των απάτριδων και διεθνιστών, εξακολουθούν να υπεραγαπούν την Ελλάδα και να δηλώνουν περήφανοι που γεννήθηκαν Έλληνες! Αυτό όμως το γεγονός είναι βέβαιο ότι κατακαίει τις βρώμικες ψυχές (αν έχουν!) των εχθρών Σιωνιστών που βρίσκονται πίσω και πάνω απ’ τον... Γιώργαρο (!), όπως π.χ. ο εμπνευστής του Αρχιεβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ και η ομάδα των σκοτεινών συμβούλων του «Δημοκρατικού Κόμματος USA», όλοι τους με περιτομή και με ιερό βιβλίο το Ταλμούδ!... Γι’ αυτό και οι φανατικοί αυτοί εχθροί μας, οι ορκισμένοι ανθέλληνες του κερατά, βράζουν σήμερα από οργή κατά των Ελλήνων και κάνουν τα πάντα για να μας διαλύσουν και να μας εξαφανίσουν μια ώρα αρχύτερα!...
Φτάνουμε τώρα στην θητεία του Τζέφρυ στο υπουργείο εξωτερικών. Εκεί ο εκλεκτός αυτός της Σιών έκανε και πάλι το χατίρι της μαμάς. Και τι δεν υπέγραψε και συμφώνησε κατά της Πατρίδας ΜΑΣ ο αχαρακτήριστος (δεν μπορώ, εξαιτίας της λογοκρισίας, να εκφράσω αυτά που σκέφτομαι για δαύτον!!!) γόνος εχθρικών φυλών, αυτό το σπέρμα της αμαρτίας! Επί ημερών του έγιναν οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, επί ημερών του υπογράφτηκαν οι κατάπτυστες συμφωνίες της Μαδρίτης και του Ελσίνκι, επί ημερών του τα ζεϊμπέκικα και τα αίσχη της δήθεν «ελληνοτουρκικής φιλίας» (μακριά από εμάς!), επί ημερών του το απίστευτο, το απαράδεκτο «ναι» στο σχέδιο Ανάν και τόσα άλλα... Και βέβαια, όλα αυτά με την στήριξη και την συνεργασία ενός άλλου ομόφυλού του – πάντως όχι Έλληνα! – του Κώστα Σημίτη-Αβούρη ή όπως αλλιώς τον λένε!...
Αλλά και τόσα άλλα άθλια έργα έκανε σαν υπουργός εξωτερικών της άμοιρης χώρας μας... Υπέγραψε για παράδειγμα όλοι οι λαθρομετανάστες που πιάνονται στην Ευρώπη να επαναπροωθούνται στην... Ελλάδα (!), προφανώς για να γεμίσουμε με διαφόρων ειδών τριτοκοσμικούς και να γίνει η χώρα ΜΑΣ Ισλαμική «Τζαμαχίρια» και η Αθήνα... Ισλάμαμπαντ (όπως και έγινε πια σε μεγάλο βαθμό!)... Αυτή δε η εμμονή του στο να κάνει «Έλληνες» τους ξένους βαρβάρους είναι τόσο εκνευριστική, που πραγματικά με βγάζει τελείως από τα ρούχα μου! Όχι, μειξοβάρβαρε! Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!!! Αλλά πού να τα ξέρεις εσύ αυτά, που είσαι από... δέκα διαφορετικές ράτσες;...
Και φτάνουμε στην αποφράδα για τον Ελληνισμό μέρα που αυτός ο αχαρακτήριστος (α, ρε... παλιολογοκρισία, τι μου κάνεις;) έγινε πρωθυπουργός της Πατρίδας ΜΑΣ! Εδώ τι να πρωτοπεί κανείς; ΒΟΥΡΚΟΣ!!! Μας εξόντωσε, μας κατέστρεψε, ξεπούλησε ό,τι πιο Ιερό έχουμε στην ζωή μας: την ίδια την Πατρίδα ΜΑΣ!... Μας έριξε επίτηδες στα δίχτυα του ΔΝΤ, δηλ. των Εβραίων παγκοσμιοποιητών τοκογλύφων, εκποιώντας και υποθηκεύοντας ολόκληρη την τωρινή Ελλαδική επικράτεια!!! Γράφω «τωρινή», γιατί Ελλάδα είναι και οι Σκλάβες Πατρίδες ΜΑΣ! Αλλά πώς να τις πάρεις τώρα πίσω, όταν εδώ κινδυνεύουμε πια άμεσα, εξαιτίας του Εβραίου μειξοβάρβαρου, να χάσουμε και ό,τι μας είχε απομείνει;... Πόσες κατάρες άραγε να ρίξει ο μελλοντικός, ο αγέννητος Έλληνας, σ’ αυτούς που μας κατέστρεψαν, ρίχνοντάς μας στα δόντια του μακάβριου ΔΝΤ;... Και τώρα... πάνε να κάνουνε την κηδεία της Ελλάδας ΜΑΣ!!!
Δεν θα τους αφήσουμε όμως! Δεν θα αφήσουμε τον Γιωργάκη και την παρέα του, όλους αυτούς τους κ(υ)νοβουλευτικούς, να σκοτώσουν το Έθνος των Ελλήνων! Δεν θα επιτρέψουμε νομιμοποίηση ναρκωτικών και λαθρομεταναστών, όπως προτείνει με επιμονή γαϊδάρου εδώ και χρόνια ο Κενός G.A.P. (αυτή η λέξη σημαίνει αυτό που ο γιος της Μάργκαρετ είναι στην πραγματικότητα: ένα Απόλυτο Κενό! Ένα ΤΙΠΟΤΑ!!!)... Έρχεται, ανθέλληνες των παλιών κομμάτων, η ΜΟΝΗ δύναμη που μπορεί να σας σταματήσει και να χτίσει ξανά την Ελλάδα ΜΑΣ, που την καταστρέψατε! Η Εθνικιστική Επανάσταση και το Εθνικιστικό Καθεστώς!... Για το Έθνος και τον Λαό ΜΑΣ!
Σόνια Μαυρίδου

1 σχόλιο:

  1. κυρια ;;κυρια ;;;
    να πω κατι;;
    ο γιωργακης ηρθε να αλλωσει εκ των εσω την πατριδα μας ;;
    χα χα
    ενας ηλιθιος οπως τον αποκαλειτε ολοι σας , ενας αχρηστος , ενας τιποτε ηρθε σταλμενος για να αλλωσει τον τοπο μας;;;
    συγνωμη , αλλα φασκετε και αντιφασκετε.
    ενας ηλιθιος δεν μπορει να τα κανει ολα αυτα , εκτος και εαν εμεις ειμαστε περισσοτερο ηλιθιοι των ηλιθιων , και μαλλον το δευτερο συμβαινει.
    αν πραγματικα οι σκοτεινες δυναμεις εστειλαν τον γιωργο να μας καταλαβει εκ των εσω , τοτε υποτιμουμε πολυ μα παρα πολυ την νοημοσυνη μας .
    λετε ναναι ετσι;;;
    η μεχρι τωρα πορεια μας αυτο εδειξε .
    οτι ειμαστε ηλιθιοτεροι των ηλιθιων , και θαθελα πολυ να συνεχιστει η κουβεντουλα μας με επιχειρηματα.
    ποσο μα ποσο ζωα ειμαστε , που παμε να τα φορτωσουμε στο πιο ευκολο θυμα ! ! !
    σα δε ντρεπομαστε λεω εγω.
    λες και ο γιωργος ψηφισε μονος του τον εαυτο του.
    δυστυχως γιναμε σαν τις καλιακουδες που τρεχουμε οπου δουμε και γυαλιζει κατι , αλλα και τοσο μα τοσο ηλιθιοι , ωστε να κανουμε αναλυσεις επι αναλυσεων για το πως ο γιωργος μας κατεστρεψε.
    μα καλα...ειμαστε τοσο χαζοι;;
    ρε συ συγγραφεα ;;
    ασχοληθηκες με την προσωπικοτητα του γιωργου ,για να βρεις τον υπαιτιο της καταστροφης μας ;;
    ρε συγγραφεα;;
    ο γιωργος μας κατεστρεψε ;;
    η Ελλαδα των Ελληνων καταστραφηκε απ τον γιωργο;;
    καλα ρε σεις ;;;
    καταστραφηκαμε απ την τυφλαμαρα μας και το συνεχιζουμε ;;;
    γιωργο , μεγαλη τιμη σου κανουνε
    μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή