"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Εκδίκηση για το Κοράνι η επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Τζαλαλαμπάντ

Με επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Τζαλαλαμπάντ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, παίρνουν εκδίκηση οι Ταλιμπάν για το κάψιμο του Κορανιού σε μια αεροπορική βάση του ΝΑΤΟ. Η επίθεση που σημειώθηκε είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι και να τραυματιστούν 10 άλλοι.

Πρόκειται για την κορύφωση μιας εβδομάδας συγκρούσεων, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 30 ανθρώπους.
Η επίθεση σημειώθηκε με όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά, που εισέβαλε στο χώρο του αεροδρομίου, το οποίο εξυπηρετεί τόσο πολιτικές όσο και στρατιωτικές πτήσεις.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τουλάχιστον τέσσερα κατεστραμένα οχήματα στην πύλη του αεροδρομίου.


Από πλευράς ΝΑΤΟ αναφέρεται ότι μεταξύ των θυμάτων δεν υπάρχει στρατιωτικό προσωπικό.


Η αστυνομία ανέφερε ότι από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι και τραυματίστηκαν 10 άλλοι.


Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν. Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ σε ηλεκτρονικό μήνυμά του προς τα μέσα ενημέρωσης δήλωσε: «Αυτή η επίθεση αποτελεί εκδίκηση κατά των στρατιωτών που έκαψαν το Κοράνι μας».


Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι έχει απευθύνει έκκληση για ψυχραιμία, καταδικάζοντας παράλληλα το κάψιμο του Κορανιού. «Τώρα που έχουμε εκφράσει τα αισθήματά μας, είναι ώρα να ηρεμήσουμε».


Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν εισακούστηκε.


Χθες, Κυριακή, σημειώθηκε επίθεση με χειροβομβίδα εναντίον στρατιωτικής βάσης του ΝΑΤΟ στην περιοχή Κουντούζ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί στρατιώτες.


Επίσης, περίπου 4.000 διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους στην Αϊμπάλ, στην περιοχή Σαμανγκάν και επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικού τμήματος και μιας αμερικανικής στρατιωτικής βάσης.


Την τελευταία εβδομάδα, τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στα επεισόδια βίας που ξέσπασαν, περιλαμβανομένων τεσσάρων Αμερικανών στρατιωτών, ενώ εκατοντάδες πολίτες έχουν τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου