"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αλεύρωσε...πολιτικό! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Μία γυναίκα πέταξε αλεύρι στον Φρανσουά Ολάντ, τον σοσιαλιστή υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου στη Γαλλία, για να διαμαρτυρηθεί, γιατί όπως είπε στην πόλη της, τη Λιλ, "την δολοφονούν οι Σοσιαλιστές".

Το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που ο Ολάντ ολοκλήρωσε μία ομιλία για την κρίση στη στέγαση και επρόκειτο να υπογράψει ένα "κοινωνικό συμβόλαιο" που έχει συντάξει το ίδρυμα Abbe Pierre και το οποίο ζητεί "μία πραγματική αλλαγή στον προσανατολισμό των πολιτικών" για την κατοικία.

    Μία γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε ως η Κλερ Σεγκίν, 45 ετών, πλησίασε τον Ολάντ και του πέταξε αλεύρι. Αμέσως την απομάκρυναν οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του.

    Ο Ολάντ, που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις εμφανίζεται μπροστά από τον απερχόμενο γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, υπέγραψε τελικά το συμβόλαιο παρότι το πρόσωπό του, τα γυαλιά του και το σακάκι του ήταν καλυμμένα με το αλεύρι.

    Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα κίνητρα της γυναίκας, η οποία σε συνέντευξή της στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο καθώς "πλέον δεν εφαρμόζεται ο νόμος".

    Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ο Ολάντ απάντησε ότι δεν "είδε και πολλά" από το συμβάν, ενώ απέδωσε την κίνηση αυτή "σε έναν ανεύθυνο άνθρωπο".

    "Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκέντρωση για άλλους σκοπούς", πρόσθεσε ο σοσιαλιστής υποψήφιος.


 newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου