"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν από ισλαμιστές

Απόπειρα δολοφονίας του ρώσου Πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν από ισλαμιστές απέτρεψαν οι ρωσικές και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τη ρωσική κρατική τηλεόραση. Η απόπειρα θα σημειωνόταν μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τη συνωμοσία αυτή ύστερα από έκρηξη  μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της νότιας Ουκρανίας κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.

Δύο άτομα συνελήφθησαν και επιβεβαίωσαν, σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το Πρώτο Κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.


Ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν, ο Ιλβι Πιανζίν, ο οποίος κατά τις πληροφορίες ανακρίνεται από την ουκρανική αστυνομία, είπε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας.


Σύμφωνα με τα όσα φαίρεται να έχει πει ο ίδιος, η οργάνωση θα εκπαιδευόταν στην Ουκρανία στην κατασκευή βομβιστικών μηχανισμών πριν πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Ρωσία και ολοκληρώσει την

αποστολή της με μια απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν. 

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, ο Ντίμτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε την πληροφορία αλλά αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου