"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Bild: Μην μας λέτε Ναζί, δικές σας κυβερνήσεις οδήγησαν στο αδιέξοδο(ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑΖΙ!)

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ


Το γερμανικό ταμπλόιντ συνοδεύει το σημερινό του θέμα για την έγκριση του δεύτερου μνημονίου και των επεισοδίων με καυστικά σχόλια για τα συνθήματα στους δρόμους της Αθήνας.

Bild: Μην μας λέτε Ναζί, δικές σας κυβερνήσεις οδήγησαν στο αδιέξοδο
Οπως γράφει ο Ούγκο Μίλερ στο θέμα του με τίτλο: «Τέλος στην υποδαύλιση», οι χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση χρέους δεν έχουν δικαίωμα να κατηγορούν την Γερμανία για την σημερινή τους κατάσταση.
«Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία δεν κυβερνιόντουσαν από το Βερολίνο. Κανένας καγκελάριος δεν πίεσε τις χώρες αυτές να ζούνε με δανεικά, αντί να επενδύουν στην οικονομία τους», λέει ο Γερμανός δημοσιογράφος.
Παρόλα αυτά, η Γερμανία διαθέτει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη χώρα στο μηχανισμό στήριξης. Δεν περιμένουμε να μας ευχαριστήσουν. Θα ήμασταν απλά ικανοποιημένοι αν δεν μας αποκαλούσαν ναζί» καταλήγει.
Και εδώ γελάμε φυσκά!!!
οι Γερμαναράδες που δεν μας έχουν δώσει τα χρήματα της αποζημίωσης της κατοχής,που όφειλαν να μας δώσουν παρεξηγιούνται που τους αποκαλούνε (ναζι)......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου