"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ANONYMOUS: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"!


"We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us!"

Η πασίγνωστη (πλέον) υπογραφή των Anonymous, βρίσκεται σχεδόν παντού: Σε ιστοσελίδες, σε ιστολόγια, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στα ΜΜΕ, ακόμα και σε τοίχους! Πόσοι όμως ξέρουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει;

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το "ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ" (We are Legion): Οι γνωρίζοντες λίγη Ιστορία, αμέσως κατανοούν πως πρόκειται για την περίφημη ρωμαική λεγεώνα, που έμεινε ως συνώνυμο της οργανωμένης στρατιωτικής και όχι μόνο δύναμης, ικανής να κατατροπώσει τους εχθρούς της.

Αυτή είναι η πρώτη, επιφανειακή ανάγνωση του "σλόγκαν". Για να πάμε λίγο βαθύτερα, ας δούμε την Ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του δαιμονισμένου της χώρας των Γαδαρηνών (Κατά Λουκάν, η' 26 - 39):

Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ, ἐλθόντι τῷ Ἰησοῦ εἰς τὴν χώραν τῶν Γαδαρηνῶν, ὑπήντησεν αὐτῷ ἀνήρ τις ἐκ τῆς πόλεως, ὃς εἶχε δαιμόνια ἐκ χρόνων ἱκανῶν, καὶ ἱμάτιον οὐκ ἐνεδιδύσκετο καὶ ἐν οἰκίᾳ οὐκ ἔμενεν, ἀλλ᾿ ἐν τοῖς μνήμασιν. 

ἰδὼν δὲ τὸν Ἰησοῦν καὶ ἀνακράξας προσέπεσεν αὐτῷ καὶ φωνῇ μεγάλῃ εἶπε· τί ἐμοὶ καὶ σοί, Ἰησοῦ, υἱὲ τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου; δέομαί σου, μή με βασανίσῃς. 

παρήγγειλε γὰρ τῷ πνεύματι τῷ ἀκαθάρτῳ ἐξελθεῖν ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου. πολλοῖς γὰρ χρόνοις συνηρπάκει αὐτόν, καὶ ἐδεσμεῖτο ἁλύσεσι καὶ πέδαις φυλασσόμενος, καὶ διαρρήσσων τὰ δεσμὰ ἠλαύνετο ὑπὸ τοῦ δαίμονος εἰς τὰς ἐρήμους. 

ἐπηρώτησε δὲ αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς λέγων· τί σοί ἐστιν ὄνομα; ὁ δὲ εἶπε· λεγεών· ὅτι δαιμόνια πολλὰ εἰσῆλθεν εἰς αὐτόν· 

καὶ παρεκάλει αὐτὸν ἵνα μὴ ἐπιτάξῃ αὐτοῖς εἰς τὴν ἄβυσσον ἀπελθεῖν. 

Όπως βλέπουμε, το όνομα Λεγεών χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη εαγγελική περικοπή από τον ίδιο τον Διάβολο, προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Ιησού ποιο είναι το όνομά του!

Και καλά όλα αυτά, θα πει κάποιος. Τι σχέση έχουν όμως με τους Anonymous;

Το 2008, εξέδωσαν "μήνυμα" εναντίον των Σαιεντολόγων (δείτε το εδώ): Εκ πρώτης όψεως αυτό πιθανόν να φαίνεται άξιο επαίνου, μιας και είναι γνωστός ο ρόλος της συγκεκριμένης "Εκκλησίας". Όμως, σε αυτό το μήνυμα ακούγονται τα εξής:

If you want another name for your opponent, then call us Legion, for we are many.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ...ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ;

Για να γίνει καλύτερα κατανοητή η ομοιότητα, ας δούμε πώς μεταφράζεται στα Λατινικά το επίμαχο σημείο του Ευαγγελίου:

"Legio mihi nomen est, quia multi sumus."


Και στα Αγγλικά:

"My name is Legion, for we are many."

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΑ...ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;;

Γιατί άραγε οι Anonymous επέλεξαν ως "εναλλακτικό" τους όνομα αυτό που ονοματίζει τον ίδιο τον Σατανά;

Ο καθένας, βγάζει τα συμπεράσματά του!

Υ.Γ. Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε και τα παρακάτω ενδιαφέροντα:

Αν γράψουμε τη λέξη "anonymous" ανάποδα βγαίνει η φράση "suomynona", που αν το σπάσουμε σε λέξεις γίνεται "suo my nona" στα λατινικά, που στα ελληνικά σημαίνει "του ένατου μου". Έπειτα όλη την ώρα αναφέρουν "we are a legion". Εντέλει καταλήγουμε σε μια φράση " 9η Λεγεώνα". 


Η 9η Λεγεώνα ιστορικά υπήρξε μια Ρωμαϊκή λεγεώνα που στάθμευε στη Βρεττανία και που εξαφανίστηκε ξαφνικά στις αρχές του 2ου μ.Χ. αιώνα χωρίς να αφήσει ίχνος. Υπάρχουν πολλοί μελετητές που πιστεύουν ότι απλά οργανώθηκαν σε μυστική οργάνωση και αποτέλεσαν τους προπομπούς των μετέπειτα Σταυροφόρων και αργότερα των τεκτονικών στοών του Μεσσαίωνα. Μάλιστα, το 2002 ο Valerio Massimo Manfredi στο λογοτεχνικό του έργο " L'ultima legione" αποκαλύπτει ότι η 9η Ρωμαϊκή λεγεώνα που χάθηκε είναι στην πραγματικότητα η ομάδα των ιπποτών της στρογγύλης τραπέζης του μυθικού βασιλιά Αρθούρου! Ο θρύλος του βασιλιά Αρθούρου είναι η ιερή αρχαία ιστορία των Μασόνων.

Οπότε βλέπουμε πως συνδέεται η Μασονία με τους anonymous. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι πετυχημένες επαναστάσεις(Αμερικανική-1774, Γαλλική-1789) ήταν απόρροια Μασονικής συνομωσίας και οργάνωσης.
 http://hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου