"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Tο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δεν έχει κλείσει για την Ελλάδα


Κι όμως, το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δεν έχει κλείσει για την Ελλάδα μετά την απόφαση της Χάγης. Και πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να ξεκινήσει διαδικασίες επαναφοράς του θέματος στα διεθνή fora και να διεκδικήσει αποζημιώσεις για τις θηριωδίες της Γερμανίας. Εκτός κι αν κάποιοι θέλουν να ξεχαστεί το θέμα για να μη θίξουν τη… Μέρκελ που επιδίδεται στις δικές της θηριωδίες.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κινήθηκε στη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, αφήνοντας όμως υπονοούμενα για τη στάση της σημερινής κυβέρνησης. Σύμφωνα με το ψήφισμα του ΔΣΑ:
«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει ομόφωνα την αμέριστη συμπαράστασή του προς την προσπάθεια που καταβάλλει το «Εθνικό Συμβούλιο διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα», στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά του και τις σχετικές πρωτοβουλίες που αυτό αναλαμβάνει.
Η διεκδίκηση των οφειλόμενων προς τη χώρα μας, όπως αυτά προσδιορίστηκαν κατά τη Διεθνή Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946, αποτελεί άσκηση αναφαίρετου και ρητά αναγνωρισμένου δικαιώματός μας ως κυρίαρχου κράτους και όχι φυσικά πράξη επαιτείας. Η καταβολή των εν λόγω επανορθώσεων καλείται να άρει τις καταστρεπτικές για τις υποδομές της χώρας συνέπειες των πολεμικών ενεργειών που εκδήλωσαν εναντίον της Ελλάδας τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Επιπλέον, άμεσα καταβλητέες πρέπει να θεωρούνται και οι αποζημιώσεις προς τα θύματα των ολοκαυτωμάτων που προξένησαν σε βάρος κατοίκων σειράς πόλεων και χωριών τα ως άνω στρατεύματα κατοχής.
Παράλληλα, ανεπίτρεπτη πρέπει να θεωρείται  η επιβάρυνση της δημοσιονομικής κατάστασης της Ελλάδας με τα ποσά του δανείου που οι κατοχικές δυνάμεις την υποχρέωσαν να τους παράσχει, ποσά που επιβάλλεται – για λόγους αποκατάστασης της τάξης και της διεθνούς νομιμότητας – να εξοφληθούν. Η αφαίρεση, τέλος, αρχαιολογικών θησαυρών από μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της πατρίδας μας αποτελεί κηλίδα για την ιστορία του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η οποία θα αρθεί μόνο με την επιστροφή τους στους νόμιμους δικαιούχους.
Για τους λόγους αυτούς: Καλούμε την  Ελληνική Κυβέρνηση να κατευθύνει άμεσα  κάθε της ενέργεια προς το σκοπό  της καταβολής των οφειλόμενων προς τη χώρα μας, προωθώντας και διεκδικώντας με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο την αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας και τη διαφύλαξη της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Επιβάλλεται να καταστεί αντιληπτό από τους δανειστές πως είναι και οι ίδιοι οφειλέτες και καλούνται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους είτε καταβάλλοντας τα οφειλόμενα, είτε συμψηφίζοντάς τα με τις αξιώσεις τους.
Η πρόσφατη απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου  της Χάγης σχετικά με τη σφαγή  του Διστόμου και τις επιδικασθείσες από τα Ελληνικά Δικαστήρια αποζημιώσεις ουδόλως αποδυναμώνει τις πάγιες διεκδικήσεις μας, καθώς δεν υπεισέρχεται στην ουσία του ζητήματος των Γερμανικών επανορθώσεων.
Εκφράζουμε  την πίστη μας πως με την  καταβολή συστηματικής εκ μέρους μας  προσπάθειας θα επιβληθεί εντέλει η διεθνής νομιμότητα και θα αποκατασταθούν ιστορικές αδικίες».
 antinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου