"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τους ...«τρέλανε» όλους ο ληστής - αρχιφύλακας της Αντιτρομοκρατικής

Τους ...«τρέλανε» όλους ο ληστής - αρχιφύλακας της Αντιτρομοκρατικής
Σε ...ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα αποδίδει την πράξη του, να ληστέψει χθες το βράδυ πρακτορείο Προ-Πο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ο 46χρονος αρχιφύλακας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Συνελήφθη λίγο μετά την αρπαγή των χρημάτων και ..."τρέλανε" τους συναδέλφους του με την πράξη του και με αυτά που τους έλεγε προκειμένου να δικαιολογηθεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός , 46 ετών, είχε μεν περίεργη συμπεριφορά και για περισσότερο από ένα χρόνο παρακολουθείτο από ιδιώτη γιατρό, αλλά η υπηρεσία του δεν είχε ενημερωθεί.
Είχε, δε, συμμετάσχει και στις υποθέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων που εξαρθρώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και της "17Νοέμβρη", αφού υπηρετεί 12 χρόνια στην εν λόγω υπηρεσία.

Το ποσό που άρπαξε ο ληστής – αρχιφύλακας, ο οποίος είναι πατέρας δύο κοριτσιών, δεν ήταν μεγάλο, εκατόν ογδόντα ευρώ, σε αντίθεση βέβαια με την έκπληξη που ένιωσαν οι συνάδελφοί που τον συνέλαβαν, όταν έμαθαν την επαγγελματική του ιδιότητα.


Ο αστυνομικός θα μπορούσε να είχε διαφύγει, εάν δεν έπεφτε επάνω σε ευσυνείδητο εκτός υπηρεσίας ειδικό φρουρό, ο οποίος διέρχονταν τυχαία εκείνη την ώρα από την περιοχή.Τον καταδίωξε μετά την αρπαγή των χρημάτων και αφού τον ακινητοποίησε τον παρέδωσε στους συναδέλφους του της ομάδας ΔΙΑΣ.


Η ληστεία διαπράχθηκε λίγο μετά τις εννιά το βράδυ,την ώρα που μέσα στο πρακτορείο , στην οδό Καραμανλή 38, υπήρχαν λίγα άτομα.Ο αρχιφύλακας φόρεσε κουκούλα και αφού τους απείλησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο και προσπάθησε να διαφύγει.


Για κακή του τύχη την ώρα εκείνη υπήρχε στο σημείο υπαίθρια αγορά, λόγω της γιορτής του πολιούχου της περιοχής, του Αγίου Δημητρίου, και έτσι δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.


Τον είδε όμως ο ειδικός φρουρός, ο οποίος περνούσε με το μηχανάκι του από την περιοχή και αφού τον ακολούθησε και τον ακινητοποίησε χωρίς μεγάλη δυσκολία, συνελήφθη.

.ethnos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου