"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!! !ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.


Σε χώρο με χαμηλή θερμοκρασία...
στη Μισράτα έχει εκτεθεί η σορός του Καντάφι και του γιου του, ενώ οι κάτοικοι σχηματίζουν ουρά εκατοντάδων μέτρων για να δουν από κοντά τους δύο νεκρούς να κείτονται ο ένας δίπλα στον άλλον,καλυμμένους με κουβέρτα με το κεφάλι τους..
να διακρίνεται μόνο. Η φυλή του πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβύης κάλεσε το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να παραδώσει τη σορό του 69χρονου συνταγματάρχη ώστε να γίνει η ταφή στη γενέτειρά του, τη Σύρτη, όπως προβλέπουν οι ισλαμικοί κανόνες. Το Al Rai, που εδρεύει στη Συρία, μετέδωσε επίσης ότι οι συγγενείς ζήτησαν από τις νέες λιβυκές αρχές να παραδώσουν άμεσα τις σορούς του Καντάφι, του γιου του και άλλων Λίβυων που σκοτώθηκαν την Πέμπτη στη Σύρτη.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ;
ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ;
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ, Η ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ;
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου