"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

O ΓΑΠ συγκρίνει τον ευατό του με τον Καποδίστρια…

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, εκτός των άλλων ασυναρτησιών που ξεστόμησε, μίλησε με καταγγελτικό τόνο “γι’ αυτούς που μιλάνε για ΓΟΥΔΙ, και σπέρνουν στο Λαό τον διχασμό”. Και στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στον Καποδίστρια λέγοντας πως “τον δολοφόνησαν γιατί ήθελε να ανασυγκροτήσει την Ελλάδα”.papandreoukapodistrias O ΓΑΠ συγκρίνει τον ευατό του με τον Καποδίστρια... απολύστε αυτόν που σας γράφει αυτές τις μπούρδες εκτίθεστε!
Αν κάποιος από εσάς, που μας διαβάζει αυτή τη στιγμή, πιστεύει ότι μπορεί να…
συγκριθεί ο Καποδίστριας με τον σημερινό Πρωθυπουργό, μετα χαράς να παραθέσετε την άποψη σας στα σχόλια της ανάρτησης.

Κύριε Παπανδρέου θέλετε να μας πείτε ότι εσείς και η κυβέρνηση σας θέλετε να ανασυγκροτηθεί η Ελλάδα; Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δεν είναι στιγμές να εμπαίζετε τους Έλληνες πολίτες κατ’αυτόν τον τρόπο. Είναι ντροπή!
Κάπου εδώ θα πρέπει να γράψουμε και τί ακριβώς έλεγε ο Καποδίστριας, για να δείτε ποιός ήταν ο λόγος της δολοφονίας του, όπως επίσης για να διαπιστώσετε πως αυτά που είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του είναι “μπαρούφες”, μιας και ουδεμία σχέση έχει η πολιτική του Καποδίστρια με την πολιτική του Παπανδρέου.
http://thenetwar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου