"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Από 25η Μαρτίου σε 28η Οκτωβρίου



Τι έγινε την 25η Μαρτίου; Θα το διαβάσουμε στα νέα βιβλία ιστορίας που θα τυπώσει η Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης όταν ξεφρακάρει από το σεσουάρ στο κομμωτήριο. Ποιος Γερμανός Παλαιών Πατρών και ποιο whats up. Ποια Λαύρα. Φωτιά και λαύρα στάχτη και μπούρμπερη η επανάσταση του ’21 αφού όπως έχει πει και ο παχοχρονεμένος και παχοχωνεμένος αντιπρόεδρος Β’, να το τονίζουμε το Β’ για να μην το ξεχνά, κάτι αγράμματοι αγριάνθρωποι έκαναν την επανάσταση, επειδή δεν κληρονόμησαν 70 βοσκοτόπια να βοσκάνε τα ζώα, οι αγράμματοι. Τα καταργεί λοιπόν αυτά η Κομμωτηρίου και Διά Βίου Πιστολάκι και τυπώνει τη νέα Ιστορία. «Ο επαναστάτης με το μεγάλο κρανίο και τον μικρό εγκέφαλο –έχετε προσέξει ότι όσο είναι από φρύδι και κάτω είναι από φρύδι και πάνω– σήκωσε τη σημαία της επανάστασης και αντί του άκαιρου «Ελευθερία ή Θάνατος» έγραφε «Λεφτά υπάρχουν».
Πτυχιούχοι αγωνιστές τον ακολούθησαν φορώντας πετραχήλια και δεν κατάλαβαν ότι λαγός δεν υπήρχε. Και την 25η Μαρτίου έσβυσε το «Λεφτά υπάρχουν» και ως πρωθυπουργός έγραψε στη σημαία... ΔΝΤ. Ετσι την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ για ακόμα 400 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής. Αλλά η Κομμωτηρίου και Διά Βίου Πιστολάκι, ξαναγράφει την ιστορία της 28ης Οκτωβρίου. «Σώπα μάνα και θα γίνει το μεγάλο κούρεμα – λευτεριά και Ρωμιοσύνη είναι παλιοκούρελα». Μπρος γκρεμός και πίσω κούρεμα. Ενας καλός ήσυχος Αμερικάνος, πήρε τηλέφωνο την Γερμανίδα φίλη του και της είπε: «Τι σου έχω τι σου έχω». «Τι μου έχεις τι μου έχεις». «Ναι αλλά εσύ τι με έχεις;». «Χεσμένο». «Πάρα πολύ ωραία». «Ελα να την πάρεις». «Μμμ σιγά, τι να την κάνω». «Οχι αυτήν, την Ελλάδα». Ετσι 28η Οκτωβρίου εορτάζουμε το δώρο που κάναμε στη Γερμανία, αλλά επειδή ήθελε κούρεμα το δώρο θα πληρώνουμε 400 χρόνια μπαρμπέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου