"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αμερικανική αεροπορική επιδρομή στο Πακιστάν

Αμερικανική αεροπορική επιδρομή στο Πακιστάν

Ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν ισλαμιστές αντάρτες έπληξαν δύο πύραυλοι αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην περιοχή των φυλών, στο βορειοδυτικό Πακιστάν.

Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αντάρτες.
«Το αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτόξευσε δύο πυραύλους, τέσσερις αντάρτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση», δήλωσε πηγή που δεν διευκρίνισε την ταυτότητα των θυμάτων.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της CIA, που έχουν τη βάση τους στο Αφγανιστάν, πραγματοποιούν συχνά περιπολίες στις περιοχές όπου ζουν οι φυλές του Πακιστάν, με στόχο τον εντοπισμό Πακιστανών και Αφγανών Ταλιμπάν ή μελών της Αλ Κάιντα.
Την Παρασκευή, περίπου δύο χιλιάδες Πακιστανοί διαδήλωσαν στο Ισλαμαμπάντ κατά των αμερικανικών επιδρομών, υποστηρίζοντας ότι στην πλειοψηφία τους τα θύματα είναι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου