"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Λαοθάλασσα στο κέντρο της Αθήνας


Περί τα 60.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, δίνοντας το ηχηρό «παρών» στο κάλεσμα για διαδήλωση κατά των σκληρών μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης.



Κλειστή παραμένει η Λ. Β. Αμαλίας και οι δρόμοι πέριξ της πλ. Συντάγματος.


Μικροένταση επικρατεί στην πλ. Συντάγματος, από τις 13:05 καθώς ομάδα νεαρών που φορούν μαύρα, αποδοκιμάζει τους διαδηλωτές, ενώ σημειώνονται διαπληκτισμοί. Οι νεαροί απωθούνται από τους διαδηλωτές.




Προηγουμένως, πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν περίπου 15.000 μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως, στο βασικό σημείο συγκέντρωσης.




Το «παρών» στις κινητοποιήσεις δίνει το ΠΑΜΕ, καθώς πάνω από 10.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από την πλ. Ομονοίας προς το Σύνταγμα και ο ΣΥΡΙΖΑ με 15.000 συγκεντρωθέντες στο Μουσείο.




Ρεπόρτερ της zougla.gr βρίσκονται επί ποδός και σας αναμεταδίδουν ζωντανά τα γεγονότα.


Ρεπορτάζ: Αντώνης Μπιδέρης, Σωτήρης Σκουλούδης, Χρήστος Μαζάνης, Παναγιώτης Σαγκούρης
http://www.zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου