"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τιμωρούνται επειδή έκαναν παιδιά! ΑΧ! ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ!

Σε αδιέξοδο βρίσκονται εκατοντάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες έπειτα από τα νέα σκληρά μέτρα. Η νέα φορολογική κλίμακα με το μειωμένο αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ «τιμωρεί» περισσότερο τις οικογένειες και κυρίως τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους.

Όσο πιο πολλά παιδιά και όσο πιο χαμηλά εισοδήματα έχει ένας φορολογούμενος, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πρόσθετοι φόροι που θα κληθεί να πληρώσει στην εφορία το 2012. Οι έξτρα φόροι εισοδήματος που θα καταβάλλουν οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες οικογένειες φθάνουν μέχρι και τα 2.750 ευρώ, ενώ οι επιπλέον φόροι για τους φορολογούμενους με ένα ή δύο παιδιά θα φθάσουν μέχρι και τα 1.040 ευρώ.


Ο κ. Πουλάκης, οδοντίατρος στο επάγγελμα, είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών πέντε (δίδυμα) και τριών ετών. Η σύζυγός του αναγκάστηκε να αφήσει τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία σε κάποιο παιδικό σταθμό γιατί έπρεπε να εργαστεί. Οι δημόσιοι παιδικοί σταθμοί στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου η οικογένεια διαμένει δεν δέχτηκαν κανένα από τα κοριτσάκια γιατί δυστυχώς οι θέσεις είχαν καλυφθεί. Τα παιδιά πήγαν σε ιδιωτικό σταθμό που το κόστος του για την οικογένεια έφτανε τα 600 ευρώ.
   

«Διαλύουνε την ελληνική οικογένεια. Οι τρίτεκνοι πλήγονται. Φορολογούμαστε κανονικά και πολύ περισσότερο από τους άτεκνους ή όσους έχουν μέχρι δύο παιδιά. Δεν υπάρχει κοινωνικό κράτος. Η σύζυγός μου άφησε τα παιδιά τεσσάρων και πέντε μηνών σε ξένα χέρια για να πάει να δουλέψει.  Οχι φυσικά από χόμπι αλλά από ανάγκη.

Από τις 22.500 που ήταν για εμάς το αφορολόγητο μέχρι το 2010 με τα νέα δεδομένα καλούμαστε τώρα να  καταβάλλουμε 2500-3000 ευρώ παραπάνω φόρο. Πού θα τα βρούμε; Τα φέρνουμε βόλτα πολύ δύσκολα. Πριν από λίγο καιρό εμείς χρειαζόμασταν 300 ευρώ μόνο για πάνες. Η δουλειά μου έχει ελαττωθεί αισθητά και αυτά που βγάζουμε τώρα μας τα παίρνουν»,αναφέρει στο «protothema.gr».


Η κυρία Θεοδώρα Δάγλα είναι μητέρα επίσης τριών κοριτσιών 23, 19 και 2,5 ετών. Η μεγαλύτερη κόρη της λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας δεν μπορεί να εργαστεί ενώ η δεύτερη πέρασε σε σχολή στην Κοζάνη και δεν πήγε αφού η μητέρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. 


Η ίδια λέει: «Πληρώνω ενοίκιο, κεφαλικό φόρο, χαράτσι στη ΔΕΗ, το επίδομα πολυτέκνων έχει μειωθεί καθώς τα δύο παιδιά είναι πλέον ανήλικα και αδυνατώ πλέον να ζήσω. Τώρα  επειδή η κόρη μου έκλεισε τα 23 θα πάρω για το δίμηνο λιγότερα από 300 ευρώ. Βοηθάει και ο σύζυγος αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική. Δεν θέλω να σκέφτομαι τους φόρους που θα κληθώ να πληρώσω».


http://www.thebest.gr 
/demi-zouzounews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου