"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

«Αστυνομικοί μεταμφιέζονται σε διαδηλωτές»


«Η πολιτική εκτίμηση για τη σχέση και τη διαπλοκή επίσημων κέντρων και επιτελείων με ομάδες προβοκατόρων, μέλη συνδέσμων "φιλάθλων" και ακροδεξιών στοιχείων που ανάλογα με τη χρονική στιγμή φέρουν και την αντίστοιχη περιβολή (π.χ. κουκουλοφόροι) αποτελεί σταθερή θέση του ΚΚΕ, του εργατικού λαϊκού κινήματος, αλλά και της πλειοψηφίας του λαού μας».
Την άποψη αυτή εξέφρασαν χθες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαράλαμπο Λακαφώση η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Σπύρος Χαλβατζής, όπως προκύπτει από τη γραπτή τους τοποθέτηση μετά το τέλος της κατάθεσής τους, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οπως είναι γνωστό, οι πρόσφατες καταγγελίες της Αλέκας Παπαρήγα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega περί σχέσεων κουκουλοφόρων με την ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσαν, ύστερα από σχετικό αίτημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένης Ράικου.
Στην ίδια τοποθέτησή τους και οι δύο μάρτυρες επισημαίνουν ότι «έχουμε επανειλημμένα και επώνυμα καταγγείλει, δημοσιεύοντας τα σχετικά στοιχεία, την παρείσφρηση μέσα σε διαδηλώσεις και λαϊκές κινητοποιήσεις αστυνομικών σε διατεταγμένη υπηρεσία μεταμφιεσμένων σε διαδηλωτές. Η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη είχαν και έχουν όλα τα μέσα να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν - εάν και εφόσον ήθελαν - τις διασυνδέσεις και τη δράση αυτών των ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου