"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

Οι πόλεμοι των ΗΠΑ σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία ,  ως γνωστόν  έχουν στοιχίσει και συνεχίζουν να στοιχίζουν δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στην αμερικανική οικονομία. Πέραν τούτου,  οι πολεμικές αυτές επιχειρήσεις των ΗΠΑ ξεσηκώνουν θύελλα αντιαμερικανισμού σε όλο τον πλανήτη, ενώ αντί να τιθασεύσουν την τρομοκρατία, εν ονόματι της οποίας  έγιναν, την έχουν διογκώσει.
Σε μια εποχή που το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ έχει ξεπεράσει τα 14,3 τρις δολάρια, περαιτέρω πολεμικές δραστηριότητές της, εγκυμονούν άμεσους κινδύνους για κατάρρευση της οικονομίας της. Ήδη, οι οικονομίες της  Κίνας και της Ινδίας, παρουσιάζουν ραγδαία ανάπτυξη, έτσι που με αυτό τον ρυθμό, θα υποσκελίσουν την αντίστοιχη της Αμερικής.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι ΗΠΑ έχουν ήδη υιοθετήσει το λεγόμενο οικονομικό πόλεμο! Επιλέγουν κράτη τα οποία έχουν αξιοποιήσιμες πλουτοπαραγωγικές πηγές και αφού τα δανείζουν και συνεχίζουν να τα μπουκώνουν με δάνεια, τα εξωθούν στο να μην μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Τότε επεμβαίνουν με τη μορφή του… σωτήρα και… αρπάζουν τη δημόσια περιουσία των κρατών και βεβαίως τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους!
Η Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα αυτού του οικονομικού πολέμου. Πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου, όπως αποδεικνύουν έρευνες επιστημόνων, αλλά και γεμάτη  ουράνιο, χρυσό, βωξίτη, αποτέλεσε το στόχο των ΗΠΑ. Με τη βιαία είσοδο της χώρας μας στο ΔΝΤ (ο μακρύς βραχίονας των ΗΠΑ) και μετά το  σκόπιμο και δόλιο φούσκωμα του ελλείμματος από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, άρχισε το μπούκωμα της Ελλάδος με δάνεια! 110 δις ευρώ σε πρώτη φάση, με την ένταξή μας στο μηχανισμό υποστήριξης (Μνημόνιο 1)  και 130 δις ευρώ σε δεύτερη φάση (Μνημόνιο 2). Ο Πρωθυπουργός, για το δεύτερο δάνειο των 130 δις ευρώ υπερηφανεύτηκε ότι αποτελούσε τεράστια επιτυχία του, μια και ήταν η πρώτη φορά που δινόταν τόσο μεγάλο δάνειο σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!
Το δεύτερο όμως αυτό δάνειο, έβαλε την ταφόπλακα στη χώρα μας, για δυο λόγους: Και διότι δώσαμε εμπράγματες εγγυήσεις για να το πάρουμε αλλά και διότι επισημοποίησε την ουσιαστική χρεοκοπία μας. Αδύναμη και υπό πλήρη διάλυση η Ελλάς, κηδεμονεύεται πλήρως από τις ξένες δυνάμεις και κυρίως από τα γεράκια των ΗΠΑ, που επέτυχαν την υποδούλωση και υποταγή της,  στις ορέξεις τους. Με το Χρηματιστήριο βυθισμένο εντέχνως στον πάτο της ανυποληψίας, η Αμερική με τη συνοδεία της Γερμανίας, θα αρπάξει το φυσικό πλούτο της χώρας μας!
Και όλα αυτά με τον Παπανδρέου να βάζει την υπογραφή του στην καταδίκη και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας! Η ελληνική Ιστορία διδάσκει ότι σε  κάθε άλωση της χώρας, υπήρχε πάντα ένας Εφιάλτης.
Μάκης Βραχιολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου