"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη


Το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη των ίδιων της των βουλευτών θα επιχειρήσει να «ανεβάσει» τις επόμενες ημέρες η Νέα Δημοκρατία.
Επιτελικά στελέχη της «Συγγρού», τονίζουν πως με τις παλινωδίες και τον κακό της συντονισμό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, ωστόσο τώρα διαφαίνεται έντονα πως το πρόβλημα αξιοπιστίας έχει περάσει και στους κόλπους της.
Μάλιστα, η ανταρσία της περασμένης Πέμπτης κατά τη διάρκεια του ΚΤΕ, με τους βουλευτές της συμπολίτευσης να αρνούνται ομοφώνως την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα τυχερά παίγνια, έδωσε την ευκαιρία στην αξιωματική αντιπολίτευση να οξύνει την αντιπαράθεση.
Μετά τον γαλάζιο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Νίκο Δένδια, ο οποίος έκανε λόγο, κατά τη διάρκεια συζήτησης του πορίσματος για τα ομόλογα, για απώλεια της δεδηλωμένης, και ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, τόνισε χαρακτηριστικά πως «μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας. Πλέον φαίνεται ότι χάνει και τη δεδηλωμένη στη βουλή μετά την άρνηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα «φρουτάκια». Ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν εμπιστεύονται πλέον την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου».
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, επικαλέστηκε ακόμη τις δηλώσει Σημίτη στην ‘’Καθημερινή της Κυριακής’’, σύμφωνα με τις οποίες, η κυβέρνηση πολιτεύεται με τη λογική «βλέποντας και κάνοντας», προκειμένου να επισημάνει ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση χωρίς σχέδιο και προοπτική για την έξοδο της χώρας από την κρίση».
Το θέμα αναμένεται να επαναφέρει αύριο, στη πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών της εβδομάδας, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου