"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Επί τάπητος η διεύρυνση του επιδόματος θέρμανσης

 


Τρόπους και πόρους ώστε να αυξηθεί, το συντομότερο δυνατόν, ο αριθμός όσων δικαιούνται να πάρουν επίδομα θέρμανσης, αναζητά επισταμένα τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση.
Οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται σε αναβρασμό, ψάχνοντας πόσο μπορούν να διευρυνθούν τα εισοδηματικά κριτήρια για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, ώστε να ελαφρυνθούν και να βοηθηθούν πολλά περισσότερα από τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης, τα οποία φέτος, με την αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο και λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, είναι πάρα πολλά.
Η αύξηση της κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης, που εκτιμάται ότι θα φέρει η διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων, θα έχει και μια παράπλευρη ευεργετική για το κράτος συνέπεια, καθώς θα ενισχύσει τα δημόσια έσοδα από την είσπραξη του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
Από τα 180 εκατομμύρια του κονδυλίου για το επίδομα θέρμανσης, διαθέσιμα σήμερα είναι λιγότερα από 100 εκατ., καθώς έχουν υποβληθεί αιτήσεις για το βοήθημα που αντιστοιχούν σε 85 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο... κουμπαράς αναμένεται να ενισχυθεί με περισσότερα χρήματα, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με την χαλάρωση των εισοδηματικών ορίων για το επίδομα θέρμανσης, πιθανώς ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου