"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σε λειτουργία το Μετρό - Ακινητοποιημένα λεωφορεία - τρόλεϊ - τρένα

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει σήμερα και αύριο το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, λόγω της 48ωρης απεργίας, που κήρυξε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ).Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν, επίσης, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα του ΟΣΕ. Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρόμολόγια των συρμών του Μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τράμ, αφού χθες αποκαταστάθηκε πλήρως η επαναλειτουργία των μέσων.

Σε λειτουργία το Μετρό - Ακινητοποιημένα λεωφορεία - τρόλεϊ - τρένα
Χθες, Παρασκευή, το Μονομελές Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» προκειμένου να κριθεί παράνομη η σημερινή απεργία των εργαζομένων στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η κινητοποίηση προκηρύχτηκε κατά τρόπο νόμιμο από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και έτσι απέρριψε την αίτηση της ΟΣΥ.

Συνεπώς η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, ενώ, ακινητοποιημένα θα είναι επίσης και ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα του ΟΣΕ.

Ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη όλων των σωματείων των αστικών συγκοινωνιών και του ΟΣΕ, στα γραφεία της πρώην ΕΘΕΛ, στην περιοχή του Ρέντη, για να επανακαθορίσουν τη στάση τους.

Με ανακοίνωσή της η ΟΣΜΕ κάνει λόγο για «σκληρή και απαράδεκτη απόφαση της επιστράτευσης για τους εργαζόμενους στα μέσα σταθερής τροχιάς» και ζητά την άμεση ανάκληση αυτού του «βάρβαρου και αντεργατικού μέτρου».

Παράλληλα ζητά να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος για σύναψη Σ.Σ.Ε στους Οργανισμούς Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας.

Πάντως οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς αν και είναι «προβληματισμένοι» από την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο μέτρο της επίταξης, δηλώνουν πως δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν ΣΣΕ και ζητούν να υπάρξει ειλικρινής διάλογος με την κυβέρνηση χωρίς προαπαιτούμενα.
Κανονικά τα δρομολόγια σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τράμ
Εν τω μεταξύ, ομαλά διεξάγονται τα δρομολόγια των συρμών του μετρό, ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και τραμ.
Ωστόσο, δεν πραγματοποιείται η κυκλοφορία για τους συρμούς του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας του Προαστιακού.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του που οι εργαζόμενοι έβαλαν και πάλι μπροστά τα μέσα σταθερής τροχιάς, ενώ οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στο ΣτΕ ζητώντας να «παγώσει» η επιστράτευσή τους.

Ήδη σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων έχει λάβει τα φύλλα πορείας κατόπιν της χθεσινής επιστράτευσης.

Τα όποια τεχνικά προβλήματα υπήρξαν, λόγω της ακινησίας των συρμών, αντιμετώπισαν και επέλυσαν η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ομαλή και ασφαλής λειτουργία και των τριών μέσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου