"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σκάνδαλο Αποκαλύφτηκε ο πραγματικός πατέρας του γιου, του Michael Jackson! Με τι ασχολείται ο αληθινός πατέρας του Prince και τί σχέση είχε με τον Βασιλιά της Pop;

MJ_SON

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ο διάσημος δερματολόγος του Michael Jackson, Arnie Klein αποφάσισε να σοκάρει τους θαυμαστές του βασιλιά της ποπ με μια αινιγματική δημοσίευση στο προφίλ του Facebook.
Ο Klein δημοσίευσε μια φωτογραφία του που τον δείχνει έφηβο και δίπλα φαίνεται ο πρωτότοκος γιος του Jackson, Prince. Kάτω από τη φωτογραφία ο γιατρός έγραψε: "Μμμ, σαν να μου μοιάζει λίγο". Η δημοσίευση αυτή, που πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τον σκοπό της, ο γιατρός και φίλος του MJ αναζωπυρώνει τις φήμες ότι είναι ο πραγματικός πατέρας και του Prince και της Paris! Και αν δεν το θυμάστε να σας ενημερώσουμε ότι  μητέρα των δύο παιδιών του star είναι η γραμματέας του Klein, Debbie Rowe.
O Klein πάντως σε παλιότερη συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Diane Sawyer είχε πει: "Από όσο γνωρίζω δεν είμαι ο πατέρας των παιδιών".
Αυτή είναι η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο.
 http://www.inews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου