"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ Απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη Βουλγαρία

Η πρώτη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη σύγχρονη ιστορία της Βουλγαρίας σημειώθηκε στη Σόφια, όταν νεαρός άνδρας προσπάθησε να πυροβολήσει με πιστόλι αερίου τον αρχηγό του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών»(ΚΔΕ) Αχμέτ Δογκάν, τη στιγμή κατα την οποία ο πρόεδρος της κεντρώας φιλελεύθερης παράταξης-εκφράζει πολιτικά, κυρίως τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας-εκφωνούσε την κεντρική ομιλία στην Πανεθνική διάσκεψη του ΚΔΕ.

Απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη Βουλγαρία
Οι τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων,κατέγραψαν σκηνές, άξιες για πολιτικό θρίλερ,σήμερα το μεσημέρι, όταν νεαρός άνδρας ανέβηκε ξαφνικά στο βήμα και προσπάθησε να πυροβολήσει στο κρόταφο τον κ. Αχμέτ Δογκάν με πιστόλι. Ευτυχώς το όπλο αερίου,όπως αποδείχθηκε αργότερο, δεν εκπυρσοκρότησε και στις δύο διαδοχικές φορές,που ο δράστης πάτησε τι σκανδάλη.
Αυτό έδωσε ευκαιρία στον ίδιο τον ομιλητή να ξεπεράσει το πρωταρχικό σοκ και να αντιδράσει ενω αμέσως, οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του αλλά και στελέχη της ηγεσίας του ΚΔΕ εφόρμησαν στον δράστη και τον ξυλοκόπησαν άγρια,προτού συγκρατηθούν από πιο ψύχραιμους σύνεδρους. Ο δράστης Οκτάι Εμινμεχμέτοφ έχει πλούσιο ποινικό μητρώο, με πολυάριθμες προσαγωγές αλλά και καταδίκες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, για ένοπλης ληστεία και άλλα εγκλήματα.
Αυτό ανακοίωσε στα ΜΜΕ ο υπουργός Εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ, σύμφωνα με τον οποίο, ο δράστης ανακρίνεται και δείγματα αίματος και ούρων του αναλύονται για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Οι πολιτικοί αρχηγοί καταδίκασαν ομόφωνα τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του αρχηγού του ΚΔΕ και ζήτησαν να αποδοθούν αυστηρές ευθύνες στη διοίκηση της Εθνικής Υπηρεσίας Περιφρούρησης «την οποία θα είχα απολύσει αμέσως στην θέση του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά,ο πρώην πρωθυπουργός Ιβάν Κόστοφ.
Από την πλευρά του ο διοικητής της υπηρεσίας στρατηγός Κοτζέικοφ δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ότι ο έλεγχος των σύνεδρων, κατά την είσοδο της στην αίθουσα, είχε ανατεθεί σε αρμόδια ιδιωτική εταιρεία, κατόπιν σχετικής απόφασης των διοργανωτών του συνεδρίου. Ο βούλγαρος αξιωματούχος διευκρίνησε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες ασφάλειας της Βουλγαρίας δεν είχαν ενδείξεις για απειλές εναντίον της ζωής του κ. Αχμέτ Δογκάν.
Το συνέδριο του ΚΔΕ,διακόπηκε αμέσως μετά το δραματικό επεισόδιο και θα επαναληφθεί απόψε βράδυ με τη συμμετοχή του αρχηγού του ΚΔΕ, ο οποίος δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Μικρή θεωρείται η πιθανότητα η δολοφονική απόπειρα να έχει στο στόχαστρο της την ειρηνική συμβίωση και τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τους περισσότερους πολιτικούς παράγοντες και σχολιαστές στη Σόφια.
Για συστηματική χρήση της «γλώσσας του μίσους», με την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να «δαιμονοποιήσει» την προηγούμενη κυβέρνηση, δημιουργώντας κλίμα πόλωσης και αντιπαράθεσης,επέκρινε τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σεργκέι Στανίσεφ. Ο αρχηγός του κόμματος των σκληροπυρηνικών Βούλγαρων εθνικιστών «Ατάκα, Βόλεν Σίντεροφ υποστήριξε,ότι πρόκειται για «παράσταση, που έχει στόχο τη συσπείρωση του κόμματος ενώπιον των βουλευτικών εκλογών το ερχόμενο καλοκαίρι».
Σύμφωνα με πολυποίκιλα σενάρια,τις τελευταίες μέρες στη Σόφια, η απόπειρα της δολοφονικής επίθεσης βασίζεται, στην ενδεχόμενη αποχώρηση του κ. Αχμέτ Δογκάν από το ενεργό πολιτικό βίο, την οποία ο αρχηγός του ΚΔΕ είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει σήμερα, υποβάλλοντας την παραίτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου