"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.Επίδοξος ληστής έγινε καπνός όταν άκουσε τις προσευχές των... θυμάτων του

Προσπάθησε να ληστέψει μια ομάδα γυναικών που βρίσκονταν μέσα σε ένα σπίτι στη Φλόριντα, αλλά δεν τα κατάφερε. Όχι γιατί οι γυναίκες αντιστάθηκαν, αλλά γιατί με το που άρχισαν να προσεύχονται ο επίδοξος ληστής άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος ένοπλος μπήκε σε ένα σπίτι όπου η ιδιοκτήτριά του είχε μαζέψει τις φίλες της για επίδειξη κοσμημάτων. Ο επίδοξος ληστής έβγαλε το όπλο του και τους ζήτησε να του δώσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.


Μία από τις γυναίκες έσπρωξε το χέρι του ληστή, λέγοντας γελώντας: «Είναι νεροπίστολο». Τότε ο 24χρονος έβαλε το όπλο στο κεφάλι της γυναίκας και είπε: «Δεν αστειεύομαι. Θα πυροβολήσω αν δεν μου δώσετε τα χρήματά σας».

Τότε ήταν που η ιδιοκτήτρια του σπιτιού επιστράτευσε την πίστη της και ξεκίνησε να προσεύχεται.

«Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, σηκώθηκα και είπα: «Στο όνομα του Ιησού, βγες από το σπίτι μου τώρα!». Τότε όλες οι γυναίκες άρχισαν να προσεύχονται λέγοντας: «Ιησού, Ιησού, Ιησού».

Ο επίδοξος ληστής έριξε μια γρήγορη ματιά σε όλο το δωμάτιο, άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Νωρίτερα είχε κάνει απόπειρα ληστείας σε ένα κοντινό ΑΤΜ πριν από την εισβολή του στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου