"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Οι δίδυμες που παντρεύτηκαν δίδυμους και έκαναν δίδυμα!

 

Οι δίδυμες αδελφές Νταϊάν (Diane) και Νταρλέν Νετμέιερ (Darlene Nettemeier), ήταν πάντα αχώριστες και φρόντισαν αυτό να μην αλλάξει ούτε για το γάμο τους.
Το 1998 συμμετείχαν σε ένα συνέδριο διδύμων στο Οχάιο όπου και συνάντησαν τους δίδυμους αδελφούς Κρεγκ (Craig) και Μαρκ Σάντερς (Mark Sanders)... ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος!
Ο Κρεγκ και ο Μαρκ έκαναν πρόταση γάμου την ίδια ημέρα στις αγαπημένες τους Νταϊάν και Νταρλέν αντίστοιχα, προσφέροντας τους... το ίδιο δακτυλίδι!
Φυσικά οι γάμοι τελέστηκαν την ίδια μέρα, ένα χρόνο μετά την γνωριμία τους, με τις δίδυμες αδελφές να διασχίζουν μαζί το κόκκινο χαλί με την συνοδευόμενες από τον πατέρα τους.
"Είχε πλάκα όταν δοκιμάζαμε νυφικά. Τα μοιράζαμε στα δυο και η μία δοκίμαζε τα μισά και η άλλη τα άλλα μισά. Γλιτώναμε πολύ χρόνο!" σχολιάζουν οι αδελφές στην εκπομπή "The Jeff Probst Show".
Τα ζευγάρια ζουν σε διπλανά σπίτια στο Χιούστον.
"Αν και εγώ με τον αδελφό μου έχουμε συνηθίσει να μένουμε μακριά, οι αγαπημένες μας δεν έχουν χωρίσει ούτε μια μέρα. Αν μέναμε μακριά θα έπρεπε συνέχεια η μια να επισκέπτεται την άλλη. Είπαμε να τις διευκολύνουμε" αναφέρει ο Κρεγκ σε σχετικό άρθρο στη "New York Daily News".
Ο Μαρκ με την Νταρλέν έχουν αποκτήσει δυο κόρες ενώ ο Κρεγκ με την Νταϊάν έχουν τρεις γιους και οι δυο είναι δίδυμοι...




Οι δίδυμες που παντρεύτηκαν δίδυμους και έκαναν δίδυμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου