"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Στο «σφυρί» άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα

 

Μία μέχρι πρότινος άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο δημοπρατείται σε λίγες ημέρες στις ΗΠΑ. Η σπανια φωτογραφία, η οποία είχε πωληθεί στην εφημεριδα Daily Mirror φέρει πάνω της τη φράση «Να μη δημοσιευτεί».


Τραβηγμένη το 1979 ή το 1980 σε ένα σαλέ στην Ελβετία, η φωτογραφία δείχνει την Νταϊάνα στην αγκαλιά ενός άνδρα που διαβάζει ένα βιβλίο. Στο παράθυρο διακρίνεται ένα μπουκάλι ουίσκι.

Πίσω από την φωτογραφία αναγράφεται η ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 1981. Δύο ημέρες νωρίτερα, το Παλάτι του Μπάκινγχαμ είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί η φωτογραφία γράφει με μεγάλα γράμματα τη φράση: «Να μη δημοσιευτεί».

Ο τότε υπεύθυνος για την επιλογή των φωτογραφιών της Mirror, Λεν Γκρίνερ, υποστηρίζει ότι δεν θα έγραφε ποτέ πάνω σε μία φωτογραφία, σε περίπτωση που αυτή δημοσιευόταν στο μέλλον.

Επίσης, τονίζει ότι τα γράμματα πάνω στη φωτογραφία δεν είναι δικά του.

Ο φωτογράφος του παλατιού δηλώνει, επίσης, ότι δεν θυμάται την εφημερίδα, ενώ ούτε ο τότε εκδότης της Mirror, Μάικ Μολόι, μπορεί να την ανακαλέσει στη μνήμη του.

Πιθανότατα η φωτογραφία ανήκε στην κυριακάτικη έκδοση της Mirror και ο τότε εκδότης της, Μπομπ Έντουαρντς, αποφάσισε να μην την δημοσιεύσει, εξαιτίας των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας για ένα ρομαντικό ταξιδάκι του πρίγκιπα Κάρολου.

Πώς έφτασε, όμως, αυτή η άγνωστη φωτογραφία να δημοπρατείται στις ΗΠΑ αργότερα μέσα στον Ιανουάριο από τον οίκο RR Auction;

Η απάντηση είναι μάλλον απλή. Πριν από επτά χρόνια το Caren Archive με έδρα τη Νέα Υόρκη απέκτησε το φωτογραφικό αρχείο της Mirror.

Ο ιδιοκτήτης, Έρικ Κάρεν, δήλωσε στην Daily Mail: «Υποθέτω ότι η φωτογραφία είναι ιδιωτική και ότι η Mirror την αγόρασε, αλλά για κάποιον λόγο δεν την δημοσίευσε. Δεν ξέρω εάν ήταν λόγω πίεσης από την βασιλική οικογένεια ή εσωτερική απόφαση».

Όσο για το ποιος είναι ο νεαρός άνδρας της φωτογραφίας; Πηγές της Mail αναφέρουν ότι ενδέχεται να είναι ο Ρόρι Σκοτ, ένα φλερτ της Νταϊάνα εκείνη την εποχή, ή ένας από τους στενότερους φίλους της, ο Τζέιμς Κολθέρστ, ο οποίος, μάλιστα, έχει μιλήσει στο παρελθόν για ένα ταξίδι για σκι με την Νταϊάνα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η φωτογραφία θα μπορούσε να πουληθεί έναντι 1.000 δολαρίων -εάν δεν είχε την πάνω της γραμμένη τη φράση. Όμως, αυτό το μυστηριώδες «Να μην δημοσιευτεί» θα μπορούσε να της δώσει πολύ μεγαλύτερη αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου